PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

ABSIMA 1/8 Monster Truck AMT8

Geen artikelen gevonden voor: ABS elektro 08 MT

ABSIMA 1/8 Monster Truck AMT8

Absima MT8 monster truck
De Absima MT8 is een grote vierwiel aangedreven 1/8 monster truck met grote brede wielen, en sterke 1/8 brushless motor met bijpassende regelaar en een soepele wielophanging met lange draagarmen, aluminium olie gedempte schokbrekers en een grote veerweg.
Hij is compleet met besturing bestaande uit een 2.4GHz stuurwielzender en ontvanger met ingebouwde failsafe die op hol slaan voorkomt, en twee gekoppelde stuurservo's met metalen tandwielen
absima MT8 monster truck chassis
De dikke motor is uitgerust met een koelventilator, en drijft de centrale aandrijfas aan via een differentieel, en hiervandaan wordt het vermogen naar de voor- en achterdifferentiëlen door gegeven via twee centrale cardanassen
de auto werkt met twee gescheiden 2 cellen lipo accu's die elk een eigen afgesloten compartiment hebben aan weerszijde van het chassis.
ook de ontvanger en de regelaar zijn afgesloten tegen vuil en vocht.
Dikke aluminium schokbrekers zorgen dat de grootste hobbels probleemloos genomen kunnen worden

absima MT8 monster truck vooraanzicht
Absima MT8 monster truckAbsima MT8 monster truck
De voor- en achter-ophanging is symmetrisch, de voorste stuurblokken zijn natuurlijk verbonden met de stuurservo d.m.v. turnbuckles. Ook aan de achterzijde hebben de stuurblokken turnbuckles, maar die zijn dan verbonden meteen vast punt van het chassis.
Maar je kunt dus zowel voor- als achter het toespoor instellen door de turnbuckles te verstellen.
De demping wordt verzorgd door extra dikke olie vulde schokbrekers. De schokbrekerhuizen hebben aan de buitenzijde schroefdraad, zodat je door het verdraaien van de veerschotels de rijhoogte in kunt stellen.
De bovendraagarmen zijn in lengte verstelbaar, daarmee kun je als je wilt het camber veranderen.
Absima MT8 monster truckAbsima MT8 monster truck
Het hoofdchassis is van dik lichtmetaal, met omgezette randen voor extra sterkte, hieraan is alles verder opgehangen. De regelaar zit samen met de ontvanger in een radiobox, met voldoende koeling voor de regelaar, en een extra afgesloten compartiment voor de ontvanger.
Aan de onderzijde loopt een kunstof koker ter bescherming van de componenten.
De besturing wordt verzorgd door twee gekoppelde stuurservo's met metalen tandwielen en met tesamen 20 kg.cm koppel, dat is het dubbele van wat de meeste truck af fabriek meekrijgen.
De  2 stuks 2 cellen LiPo accu die benodigd zijn voor de energie levering hebben elk een eigen compartiment aan weerszijde van het chassis.
SPECIFICATIES
lengte 545mm
breedte 435mm
hoogte 255mm
bodemvrijheid 70mm
wielmaat 165 x 85mm
motor 2260KV 4 polige brushless motor.
max vermogen: 1200W
lengte 74mm
diameter: 36mm
motoras: 5mm
regelaar 80A continue / 520A peak
max 4 cellen lipo
waterproof
besturing 2.4 ghz stuurwielzender,
ingebouwd failsafe systeem
waterproof ontvanger
servo  2 stuks gekoppeld,
9.5kg.cm koppel
metalen tandwielen
waterproof
NIET INBEGREPEN 2 x 2 cell lipo accu
lader
4 x AA penlite voor in de zender

WAT KOMT ER NOG BIJ

deze auto komt het best tot zijn recht met 2 stuks 2 cellen lipo accu's, vanwege het grote vermogen moeten die liefst wel van goede kwaliteit zijn. Daarbij moet je ook een lader voor lipo accu's hebben.
Wij bieden zowel accu's als laders aan in vele soorten en prijzen, maar als je nog geen van beide hebt, kun je gebruik maken van onze Lipo Start Set aanbieding waar je voor een gereduceerde prijs zowel de accu's als een goede lader plus alle verdere toebehoren zoals extra lange aansluitkabels en een lipo laadzak krijgt. Bij de startset hieronder moet je dan bij de opties wel kiezen voor de tweede accu erbij, je hebt twee accu's nodig in de auto. Ook kun je er nog een extra set accu's bij kiezen als je dat wilt

Geen artikelen gevonden voor: SETLIP6000

Geen artikelen gevonden voor: LIP6000