PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

YUKI BRUSHLESS MOTOR/REGELAAR SETS 1/8

Geen artikelen gevonden voor: speed controllers BL YUK 08 SET

Geen artikelen gevonden voor: CN-4108008

Geen artikelen gevonden voor: CN-4108013

.

YUKI BRUSHLESS MOTOR/REGELAAR SETS 1/8

Yuki brushless regelaar en motor set
Voor de zwaardere 1/8 Rc auto's zijn twee sets leverbaar, beide bestaande uit een super sterke 160A waterproof regelaar en een keus uit twee motoren:

De 2250kv motor voor 1/8 buggies, en een 2150kv motor voor nog zwaardere 4WD (monster) trucks en truggies.

De 2250 kv buggy motor is een fractie korter en dunner dan de 2150kv motor.
Beide zijn ongeveer even sterk, maar de buggy motor maakt iets meer toeren en heeft iets minder koppel, waardoor hij in de lichtere buggy wat agieler is, en toch makkelijker te beheersen is.
De 2150KV motor heeft meer koppel, en is daardoor geschikter voor zwaardere Trucks en Truggies, die het meer van trekkracht moeten hebben.

DE 160A regelaar is waterdicht en heeft een in het huis geïntegreerde ventilator. De bedrading is extra dik, en ook de al geinstalleerde goudstekkers voor de verbinding tussen de motor en de regelaar zijn met 5.5mm geschikt voor hele hoge stromen.
Voor de verbinding tussen de regelaar en de accu is standaard een EC5 stekker gemonteerd, die kan 2 x zoveel stroom verwerken als normale stekkers.
Op verzoek kunnen wij vrijwel elke andere stekker naar keuze monteren.
top is natuurlijk de nieuwe anti spark stekker, daarmee ben je helemaal TOP!

YUKI BRUSHLESS MOTOR/REGELAAR SETS

De YUKI regelaar en regelaar/motor sets zijn bijzonder robuust en waterdicht en worden als set geleverd inclusief een 4 polige motor.
De regelaars zijn voorzien van een grote ventilator, wat de betrouwbaarheid ten goede komt.

Deze regelaars maken gebruik van de nieuwste technieken, waardoor ze heel smeuïg maar met geweldig veel vermogen accelereren, maar volledig controleerbaar blijven.
Niet alleen de specificaties zijn zeer goed, maar ook dingen als instel gemak met een programmeerkaart maakt het gebruik van deze regelaar tot een genoegen. De afmetingen zijn heel klein voor zo'n geweldenaar, zodat er in iedere auto wel een plekje voor te vinden is.
ztw programmeer boxyuki LCD programmeerkartDe Yuki regelaars beschikken over veel mogelijkheden, die heel makkelijk in te stellen zijn met behulp van de optionele programmeer unit. Dus geen getob met boekjes lezen, piepjes tellen, weer overnieuw beginnen.

Gewoon de regelaar aansluiten op de programmeerkaart, en je kunt alles oproepen en instellen.
Overigens hoef je om er mee te beginnen niets te doen, de regelaar aansluiten en rijden is ook genoeg. De programmeerkaart is alleen nodig als je er dingen naar je eigen wens aan wilt veranderen.

Instelmogelijkheden

 • Wel of geen gebruik van de achteruit functie. In bepaalde wedstrijden is een achteruit verboden, en bij sommige toepassingen (Driften) is het soms niet wenselijk om een achteruit te hebben. Met deze functie kun je de regelaar beperken tot alleen vooruit en rem, of als hem wel wil hebben stel je hem in voor vooruit - rem - achteruit.
  Ook heeft hij een Crawler mode, waarbij de remfunctie niet aanwezig is. de regelaar gaat dan direct over van vooruit naar achteruit. Hierdoor kun je een crawler makkelijker in balans houden. Deze functie absoluut niet gebruiken voor een normale auto!
 • Ook kun je het maximale vermogen in de achteruit beperken, zodat de auto niet overdreven hard achteruit schiet als je achteruit wilt
 • LiPo accu's mogen niet verder dan minimaal 2.5V per cel ontladen worden. Je kunt instellen of je met NiMh's rijd ( dan is er geen spanningsbewaking) of met LiPo accu's. In het laatste geval neemt de regelaar vermogen terug zodra de ondergrens van de accu's bereikt dreigt te worden, of stop zelfs helemaal als de accu's te ver leeg raken. Bij welke spanning de regelaar vermogen terugneemt is instelbaar, wij adviseren minimaal 3V per cell te kiezen, of hoger voor nog meer veiligheids marge.
 • De Punch (agressiviteit van acceleratie) is hiermee ook simpel aan te passen aan de omstandigheden. De motor is zo sterk, dat het in bepaalde gevallen wel eens te veel kan zijn. Door de Punch terug te stellen, is de motor minder bruut en trekt rustiger op .
  Verder biedt de programmeerkaart de mogelijkheid de timing van de motor in te stellen. Meer timing geeft meer snelheid, minder timing iets meer rust en een lager stroomverbruik. Ook dit is dus met een druk op de knop in te stellen
 • Ook kun je de maximale hoeveelheid gas terugstellen, zodat als je vol gas geeft, de regelaar niet verder gaat dan de ingestelde waarde, en de auto dus minder snel is.
 • De rem kent 2 manieren van instellen: op de eerste plaats kun je de maximale remwerking verminderen, om meer controle over de auto te houden. Maar ook kun je minimale rem instellen, dus de mate waarin hij remt zodra je de rem gebruikt.
  Bovendien kun je instellen hoe hard de motor remt bij alleen gas loslaten. Sommige brushless motoren remmen niet of nauwelijks bij alleen gas los, door een paar procent remwerking in te stellen, gaat de auto automatisch remmen met gas los
 • Ook instelbaar is de dead band van de regelaar, dus het gebied rond de neutraal waarin de regelaar nog niets doet. Daarmee kun je bv voorkomen dat de auto al wegrijdt als je maar naar de trekker kijkt

Om dit allemaal in te stellen hoef je dus geen geleerde te zijn, de programmeer unit wijst je vanzelf de weg!

BRUSHLESS MOTOR

2150KV brushless motor

yuki 1/10 motor
2 pole brushless motor4 polige brushless motorDe borstelloze motoren welke bij deze sets geleverd worden, zijn allemaal moderne 4 polige motoren. Normaal worden brushless motoren als 2 polige motoren gemaakt, zie het plaatje rechts. Hierbij zie je 3 spoelen die door de regelaar zodanig aangestuurd worden dat ze op het juiste moment de noord en zuid pool van het ronddraaiende anker aantrekken of afstoten.
Het plaatje links toont een 4 polige motor, hierin zitten veel meer spoelen, waarvan er steeds meerdere aangestuurd worden, zodat een omwenteling van de rotor over veel meer zoveel stappen verdeeld wordt. Hierdoor is de motor veel smeuïger, heeft een hogere efficiency graad, en nog belangrijker: hij heeft meer trekkracht dan een tweepolige motor. Een 4 polige motor kan dan ook een groter motortandwiel hebben dan een twee polige motor met een gelijk KV getal. Omgekeerd moet je een 4 polige motor van bv. 4350 KV qua vermogen dan ook vergelijken met een motor met +/- 4700KV, terwijl hij toch minder stroom verbruikt.
 
SPECIFICATIES REGELAAR
  120A SC-Truck 120A 1/8 150A 1/8
stroom limiet 120A continu
780A peak
120A continu
780A peak
150A continu
1080A peak
Accu 5 tot 18 cellen NiMh
2 - 4 cellen LiPo
5 tot 18 cellen NiMh
2 - 4 cellen LiPo
2-6 cellen lipo 
Afmetingen 60x38x36mm 57x49x39mm
BEC  6V - 3A 6V - 3A 6V of 8.4V - 3A
beveiliging te hoge temperatuur
motor blokkering
failsafe
Gewicht 110 gram 150 gram
stekkers goldcontacten voor de motor
Geen accu stekker, stekker naar keuze zelf monteren.
Achteruit in-uitschakelbaar
Achteruit vermogen Programmeerbaar
LiPo beveiliging Programmeerbaar:
NiMh - Lipo, spanning per cell
Motortiming Programmeerbaar
Punch Programmeerbaar
 Rem werking Programmeerbaar
MOTOR SPECIFICATIES
  1/10 4x4 (SC)Truck 1/8
  3900KV 1750KV 2150KV 2250KV


motor type


Borstelloos, zonder sensor
aluminium huis
aluminium endbells
2 kogellagers
Borstelloos,
met sensor
geribbeld aluminium behuizing met aluminium endbells,
2 kogellagers
Rotor 4 polig
KV waarde 3900kv 1750KV 2150kv 2250kv
max motor vermogen 1200W max: 2300W
bij 24.4V  
max: 2300W
bij 24.4V 
max: 2600W
 bij 24.4V
afmetingen  diameter: 36mm
lengte: 60mm   
 diameter: 42mm
lengte: 74mm 
diameter: 41mm
lengte: 68mm 
motor as 5mm 5mm

HIGH AMP STEKKERS

Geen artikelen gevonden voor: PK100310*

.