PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

Carson X4 quadcopter met Camera en LCD scherm

Geen artikelen gevonden voor: Carson Quad X4

.

Carson X4 quadcopter met Camera en LCD scherm

Carson X4 FPV drone
Carson X4 FPV smartphone

Bijzonder aan deze Quadcopter is de ingebouwde camera met Wi-Fi zender, welke je met je smartphone kunt koppelen, waarna je "on the fly" kunt zien wat de camera ziet, en zowel foto als film opnames kunt maken.
Als je goed oefent, kun je hier rechtstreeks mee vliegen, maar belangrijker is dat je de camera hiermee kunt richten, en dan kun je vanaf de zender zowel een foto maken als een filmopname starten en stoppen.
Je kunt een opnames op opslaan op je smartphone

De 4 kanaals zender werkt wat besturing betreft op de 2.4 GHz band en werkt dus storings vrij.
De verbinding tussen de camera en de smartphone werkt op de 5.8 GHz band, waardoor veel meer informatie verstuurd kan worden, en de beeld kwaliteit nog beter is
Carson X4 FPV quadcopter

De Carson X4 is een 4 motorige "helikopter" met heel goede vliegeigenschappen. Hij vliegt met 4 motoren en wordt elektronisch over 6 assen gestabiliseerd door een speciaal giro systeem,  zodat ja na even oefenen deze quadcopter al snel onder controle hebt.
Er wordt een beschermbeugel meegeleverd die de rotorbladen beschermt, zeker in het begin een aanrader, dat voorkomt schade aan de rotorbladen. en stabilseert onverwachte bewegingen ook nog eens een beetje.
Wil je de maximale prestatie uit de X4 halen, dan kun je de beugel verwijderen

 

Ook een lipo accu is inbegrepen en een laadkabel welke in de USB poort van een computer geplugd kan worden om de accu van de Drone te laden. Met een volle accu kun je ongeveer 9 a 10 minuten vliegen, afhankelijk van de belasting.

Hij is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik, en is dank zijn zijn sterke motoren ook bij een beetje wind nog steeds goed onder controle te houden.

Carson X4 FPV drone

VLIEG MODES

De meegeleverde 2.4 GHz zender werkt met een gecodeerd signaal, en is storingsvrij. Hij beschikt over twee modes, een standaard mode waarin de besturing heel rustig reageert, en vliegen makkelijk te leren is.

Voor gevorderden is er de expert mode, waarin stuntvliegen mogelijk is.

In beide modes kun je ook de flip functie gebruiken, waarmee de drone automatisch een looping maakt door op een knop op de zender te drukken.

Ook heeft hij een "headless" mode. Voor beginners is het n.l. lastig om aan te leren naar welke richting je de knuppel moet bewegen om de drone een bepaalde kant op te laten gaan. Stel hij hangt voor je in de lucht, met de neus naar rechts en de achterkant naar links. Als je het toestel dan van jouw uit gezien naar recht wil laten gaan, moet je vooruit geven, wil je van je af vliegen, dan moet je links geven.
Om het je makkelijk te maken, kun je dan de headless mode inschakelen.
met de headless mode ingeschakeld, druk je in bovenstaand geval de stuurknuppel naar rechts, en de drone beweegt zich dan ook van jouw uit gezien naar rechts (wat voor het toestel dus eigenlijk naar voren is). Druk je de knuppel van je af, dan gaat de drone ook van je af.
Voor een expert die dit soort dingen volledig automatisch doet is dat een ramp, maar beginners kunnen hiermee zo wegvliegen!
SPECIFICATIES Carson X4
rotor diameter 135mm
accu 3.7v 500 mAh 1S lipo
totale lengte 315mm
romp lengte 250mm
gewicht 120g
vliegduur 7 - 10 min
Camera resolutie 640x480px
beeldoverdracht 5.8 GHz band (WiFi)
Op bovenstaand filmpje zie je Carson X4 in actie, dit is een opname van de voorloper met een scherm in de zender ingebouwd, de huidige toont het beeld op je smartfone en heeft dan ook meer bedieningsmogelijkheden.

RESERVE DELEN

Geen artikelen gevonden voor: Carson Quad X4 spare

.