PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu
terug

DIVERSE SERVO'S

servo inbouw matenAlle zender en ontvanger systemen werken zowel met analoge (=standaard) als digitale servo's,
behalve High Response Systeem ontvangers, die werken alleen goed met digitale servo's.

De afmetingen van de servo's worden opgegeven als Lengte x Breedte x Hoogte, en betreft de inbouwmaten, dus zonder bv de bevestigings steunen.

Voor de exacte maten zijn wij vaak afhankelijk van de opgaves van de diverse leveranciers, wij proberen dat zo exact mogelijk op te geven, maar een kleine afwijking is dus mogelijk, vooral in de hoogte aanduiding kan een verschil zitten, de ene fabrikant heeft de hoogte op inclusief de uitgaande as, bij de ander alleen de totale hoogte van de behuizing. Maar dat is in de meeste gevallen niet de belangrijkste maat

Geen artikelen gevonden voor: servos*COR

.

CORALLY SERVO'S

Corally servo
Alle Corally servo's zijn geschikt voor een voedingsspanning van 5 tot 8.4V, en kunnen in b.v. een elektroauto door de regelaar zelf gevoed worden, maar ook kunnen ze rechtstreeks op een 5 of 6 cellen NiMh ontvanger accu of beter nog op een 2 cellen lipo aangesloten worden.
Dan bereiken ze ook hun maximale prestatie
corally servo tandwielen
De behuizing is volledig van aluminium gemaakt, ook de boven en onderkant.
Dat betekent dat de lippen aan de zijkant waar de servo mee bevestigd wordt, ook super sterk zijn doordat ze één geheel met het aluminium huis zijn.

Het bovendeksel waar de tandwielen in zitten wordt met 6 schroeven vastgezet, zodat ook dat deel probleem de enorme krachten van de servo kan verwerken. Hierdoor is de uitlijning van de tandwielen veel beter dan wanneer je een kunststof deksel zou hebben en daarmee is de kans op strippen van een tandwiel veel kleiner zo niet haast onmogelijk.
Daarbij zijn alle tandwielen van deze servo's ook nog eens van Titanium, waardoor ze helemaal super sterk zijn.

Deze servo's zijn voorzien van een coreless motor, wat neer komt op een motor met een hele kleine massa-traagheid, zodat hij heel snel op toeren komt en dus heel snel reageert op stuurcommando's. Dat zie je o.a. terug in de enorme snelheid bij een enorm hoog koppel.

De uitgaande as van Corally servo's heeft 25 tanden, dat is tegenwoordig het meest gebruikelijk zodat de meeste servo armen daar op passen

Natuurlijk zijn de Corally servo's waterdicht

Deze servo's worden naar Corally specificatie gemaakt door een hele grote fabrikant van servo's, waarbij Corally borg staat voor een superieure kwaliteit.

EXTRA STERKE SERVO ARMEN

Geen artikelen gevonden voor: servo arm A25

.