PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

FG ELEKTRO 4WD OFF-ROAD SERIE

Geen artikelen gevonden voor: FG cars elek OR

.

FG ELEKTRO 4WD OFF-ROAD SERIE

FG Baja Elektro

fg baja elektro open

De FG big scale  serie is ook in een 4 wiel aangedreven elektro versie leverbaar. Ze zijn zowel leverbaar in een Ready to Run versie inclusief 2.4 GHz zender met  ontvanger en stuurservo, als in een versie zonder besturing. Ze zijn wel allemaal voorzien van een enorme brushless elektro motor en een bijpassende 150A regelaar.

FG Monster Truck elektro 

De benodigde lipo accu's zijn bij geen enkele versie meegeleverd. Als accu zijn een set lipo accu's van 3 tot 6 cellen met een behoorlijke capaciteit vereist, wij adviseren bv om 2 vier cellen accu's parallel te (of twee 2 cellen packs parallel en twee van die sets zet je in serie, zodat je aan 14.4V komt) gebruiken, zodat de capaciteit verdubbelt. Dan heb je 8 tot 12.000 mAh, zodat de accu's geen moeite hebben met de hoge piekstromen die nodig zijn. Voor extreme prestaties kun je naar 2 x 6 cellen gaan, dan heb je al super prestaties.

fg baja elektro chassis 

 De aandrijving wordt verzorgd door een enorm brede en sterke tandriem, welke van voor naar achter in een volledig afgesloten tunnel loopt. Hiermee heb je nog meer trekkracht en controle over de auto, zeker onder zware omstandigheden.

fg monster truck elektro-truck

De Ready to Run versies zijn uitgerust met een super sterke stuurservo, en krachtige gas/rem servo met metalen tandwielen, en een 2.4 GHz besturingssysteem. Dat wil zeggen dat je geen last kunt hebben van storing van andere zenders, de zender en de ontvanger communiceren met elkaar via een gecodeerd signaal, inbreuk hierop is in principe niet mogelijk. Mocht er toch iets mis gaan, dan heeft dit systeem een eigen ingebouwd fail safe systeem, waardoor de auto dus stopt als je buiten bereik komt.

fg eleltro motor

FG zenderDeze versies zijn zowel met een gekleurde lexan body als met een transparante body leverbaar.

De Ready to Run versie  en wordt geleverd met ingebouwde besturing bestaande uit een 2.4 GHz zender en ontvanger, een 25 kg.cm Hitec 805Bb stuurservo, een 150A regelaar en een super grote brushless motor. Er is dan keuze uit een gespoten of een ongespoten body die je zelf in kleur moet spuiten.

De versie zonder besturing wordt alleen met blanco body geleverd, maar wel altijd met motor en regelaar.

 

WAT HEB JE ER VERDER NOG BIJ NODIG

Lipo LADER & ACCU
Deze auto is gemaakt om met Lipo accu's te rijden, wij bieden daarvoor een speciale set aan welke zeer geschikt is om in deze auto te gebruiken:
Natuurlijk bieden we de accu's en laders ook los aan in een grote variƫteit.
In totaal moet er een 4 of max een 6 cellen lipo accu in. Daarin zijn diverse configuraties mogelijk. Vaak leveren we deze auto's met 2 stuks 4 cellen 6000 mAh accu's parallel geschakeld, zodat je op 14.4V rijdt bij een super capaciteit van 12.000 mAh. Voor de meesten gaat dat al hard genoeg, en je hebt dan een super rijtijd.
Je kunt dan twe dingen doen: of een startset met 1 4 cellen accu en 1 lader, en daar een tweede accu bij nemen, meestal kiest men voor twee start sets, dan heb je niet alleen de benodigde 2 accu's, maar ook twee laders zodat je in 1 uur twee accu's geladen kan hebben.

Geen artikelen gevonden voor: SETLIP6004

Geen artikelen gevonden voor: LIP6504

.
Het max. vermogen bereik je met 4 stuks 3 cellen accu's, waarvan er steeds twee parallel geschakeld worden om een capaciteit van 8.000 mAh te halen (nodig om voldoende amperes te kunnen leveren), en dan twee van die sets in serie om naar 22.2V te komen. Deze auto is dan extreem snel, maar houd dan wel rekening met verdubbelde slijtage.
In totaal heb je dan dus 4 stuks 3 cellen lipo accu's nodig, ook hier kun je kiezen voor 1 start set met 2 accu's plus 2 extra accu's, maar wij adviseren dan om 2 start sets te nemen, zodat je ook hier weer twee sets tegelijk kunt laden.

Geen artikelen gevonden voor: SETLIP6000

Geen artikelen gevonden voor: LIP4003

Geen artikelen gevonden voor: LIP6000

Geen artikelen gevonden voor: TCR2917

Geen artikelen gevonden voor: TCR2918

.