PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu
terug

HPI MICRO 1/18 Rally

PK Model Racing heeft het grootste assortiment HPI Auto's, HPI onderdelen en HPI Tuningsdelen in voorraadHPI shop van PK Model Racing
 • HPI is wereld wijd een van de grootste op het gebied van RC auto's. Vrijwel alle HPI auto's zijn ontworpen om lekker te rijden en daarbij ook nog een robuust te zijn. (er zijn ook -heel populaire- merken die alleen de buitenkant belangrijk vinden) .
 • HPI heeft ook een race afdeling waar competitie auto's ontwikkeld en gemaakt worden (veelal onder de naam HOTBODIES uitgebracht), en veel HPI auto's zijn daarvan afgeleid en aangepast aan serieus recreatie gebruik, door dure exotische materialen weg te laten, maar wel gebruik te maken van de betere constructiesterkte van de belangrijke onderdelen.
 • Alle HPI auto's voldoen aan de huidige eisen van waterdichte elektronica, storingsvrije 2.4gHz besturing, zijn volledig voorzien van kogellagers, stalen aandrijfassen, differentiëlen met stalen tandwielen, en in de meeste gevallen op een metalen chassis opgebouwde constructie etc.
 • PK Model Racing heeft het grootste assortiment aan HPI auto's, onderdelen en tuningsdelen uit voorraad leverbaar.
 • Mochten we een onderdeel niet in voorraad hebben, dan wordt dat voor u besteld bij de importeur. Gemiddeld bestellen we daar 2 x per week, de gemiddelde levertijd bedraagt dan ongeveer 5 werkdagen.

Geen artikelen gevonden voor: HPI electric cars Micro*

.

HPI MICRO 1/18 Rally

HPI Micro RS4 RallyKenn Block
Gebaseerd op de vroegere HPI Micro RS4 heeft HPI nu een 1/18 Rally auto uitgebracht onder licentie van Kenn Block. De body is daarmee een replica van het origineel, zelfs de wielen zijn speciaal gemaakt om natuurgetrouw te zijn. Ook zijn speciale Rallybanden gemonteerd. Daarmee kun je - ook door zijn kleine maat -  zelfs in de kleinste ruimtes nog heerlijk sturen!

Ook is er een z.g. drift versie uitgebracht, eigenlijk dezelfde techniek, met een andere body, en als grootste verschil gemonteerde driftbanden en twee gelockte differentiëlen.
Je kunt heel makkelijk van de rally versie een drifter maken door driftbanden te monteren, en e.v. de diffs te sperren, en omgekeerd van de drift versie een rally of racer maken door normale banden met grip en normale diff's te monteren.

hpi micro RS4 mustang

HPI Micro RS4 Mustang RTR-X
De 1969 Ford Mustang RTR-X, met een prachtige mat zwarte body, is compleet met zowel een set race banden als een set driftbanden. Deze versie is standaard voorzien van 2 differentiëlen, maar ook hierbij kun je als optie natuurlijk sper diff's monteren (zie HPI73419)

HPI MICRO subaru

HPI Micro RS4 ophanging

De Micro RS4 is een 4-wiel aangedreven auto met twee differentiëlen, double wishbone ophanging en in-board schokbrekers die via een cantilever arm  verbonden zijn.

De set is compleet met een storingsvrije 2.4 GHz besturing, een elektronische snelheidsregelaar met bijpassende 380 motor, en een speciale NiMh accu.
HPI Micro RS4 RallyKenn Block chassis
Boven de Rally versie, onder de drift versie
HPI Micro RS4 Ford Mustang
hpi micro RS4 size
Hier zie je het verschil in afmeting tussen de HPI MIcro 1/18 en een normale 1/10 toerwagen.

Dat maakt dat je deze auto ook goed kunt rijden als je maar een beperkte ruimte hebt.
Er zijn verschillende tandwieloverbrengingen leverbaar om de snelheid van de auto en de trekkracht aan te kunnen passen aan de ruimte die je hebt

De wegligging en de stabiliteit is prima in orde, en je hebt alle mogelijkheden om de auto te tunen, tot en met het gebruik van brushless motoren en lipo accu's
HPI Micro RS4 RallyKenn Block chassis
Zowel de Rally als de Drift versie hebben een wielbasis van 140mm, maar je kunt de achterpod op een andere stand monteren, dan wordt de wielbasis 150mm.
HPI Micro RS4 Ford Mustang header
HPI Micro RS4 zender HPI Micro RS4 accu De HPI Micro RS4 wordt geleverd inclusief een storingsvrije 2.4 Ghz besturing.

De stuurwielzender heeft niet alleen trim en reverse functies, maar ook een instelbare stuuruitslag begrenzing (Dual Rate)

Verder is de set compleet met een oplaadbare NiMh accu en een bijbehorende lader, en 4 AA penlite batterijen voor in de zender.

De set is daarmee helemaal compleet, er hoeft niets meer bij om te kunnen rijden.

 • volledig rijklaar
 • 2.4 GHz besturing
 • elektronische snelheidsregelaar
 • waterproof stuurservo
 • 180 brushed motor
 • onafhankelijk ophanging
 • 4 wiel aangedreven
 • banden snelwissel systeem
 • instelbare wielbasis
 • compleet met accu en lader

SPECIFICATIES

  RALLY DRIFT
banden rallybanden drift banden
differentielen 2 x tandwiel diff 2 x gesperd diff
lengte 220mm
breedte 105mm
hoogte 80mm
wielbasis 140mm - 150mm, instelbaar
band diameter 36mm
aandrijving 4 wiel - snaar overbrenging