PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

HPI SPRINT 2 SPORT DRIFT met brushed motor

PK Model Racing heeft het grootste assortiment HPI Auto's, HPI onderdelen en HPI Tuningsdelen in voorraadHPI shop van PK Model Racing
  • HPI is wereld wijd een van de grootste op het gebied van RC auto's. Vrijwel alle HPI auto's zijn ontworpen om lekker te rijden en daarbij ook nog een robuust te zijn. (er zijn ook -heel populaire- merken die alleen de buitenkant belangrijk vinden) .
  • HPI heeft ook een race afdeling waar competitie auto's ontwikkeld en gemaakt worden (veelal onder de naam HOTBODIES uitgebracht), en veel HPI auto's zijn daarvan afgeleid en aangepast aan serieus recreatie gebruik, door dure exotische materialen weg te laten, maar wel gebruik te maken van de betere constructiesterkte van de belangrijke onderdelen.
  • Alle HPI auto's voldoen aan de huidige eisen van waterdichte elektronica, storingsvrije 2.4gHz besturing, zijn volledig voorzien van kogellagers, stalen aandrijfassen, differentiëlen met stalen tandwielen, en in de meeste gevallen op een metalen chassis opgebouwde constructie etc.
  • PK Model Racing heeft het grootste assortiment aan HPI auto's, onderdelen en tuningsdelen uit voorraad leverbaar.
  • Mochten we een onderdeel niet in voorraad hebben, dan wordt dat voor u besteld bij de importeur. Gemiddeld bestellen we daar 2 x per week, de gemiddelde levertijd bedraagt dan ongeveer 5 werkdagen.

Geen artikelen gevonden voor: HPI electric cars Sprint RTR Drift*

.

HPI SPRINT 2 SPORT met brushed motor

De SPRINT 2 SPORT is een snelle 4 wiel aangedreven elektro toerwagen, schaal 1/10, welke kant en klaar gebouwd, inclusief gespoten body geleverd wordt.

De Sprint-2 Sport is uitgerust met een motor met koolborstels en een daarbij passende regelaar.

HPI-Sprint2 camaro

Hij is leverbaar is twee uitvoeringen: een versie met normale banden als racer, en een speciale drift versie.

Beide auto's zijn eigenlijk helemaal gelijk, alleen staat de drift versie op speciale driftbanden en is hij voorzien van een body uit de drift scene. Natuurlijk kun je er ook weer gewone banden op zetten, en hem dan als een gewone racer gebruiken.

De Sprint 2 SPORT kan gebruikt worden in combinatie met een 6 cellen NiMh stick pack, maar de regelaar heeft een speciale Lipo mode waarin voorkomen wordt dat een lipo accu te ver leeggereden wordt, zodat ook lipo accu's gebruikt kunnen worden. Er passen natuurlijk normale 6 cellen NiMh accu's in, maar er past heen rechthoekige hardcase lipo accu in, daar loopt de snaar tegen aan. Maar er zijn speciale lipo accu's in een afgeronde case, die dus dezelfde vorm hebben als een lipo accu, en die passen er probleemloos in.

De set is compleet met een storingsvrije 2.4 GHz besturing (stuurwiel zender), maar zonder accu (7.2V stick pack of Lipo accu) en/of een lader hiervoor. Ook moeten er nog 4 stuks al dan niet oplaadbare AA penlites in de zender

HPI-Sprint2 chassis details

HPI-Sprint2 logo

HPI-Sprint2 zenderDeze HPI is uitgerust met een 2.4 GHz besturingssysteem, wat voor een betrouwbare en glitch-vrije werking zorg draagt. Een 2.4 GHz zender kent vrijwel geen storing en heeft een heel groot bereik. Bovendien heeft het een ingebouwd failsafe systeem wat de auto stopt mocht er toch iets gebeuren, zoals een te lage accu spanning en/of buiten bereik komen.

De ontvanger van deze HPI is waterdicht opgeborgen in een ontvangerbox, en ook de regelaar is waterdicht gemaakt

HPI-Sprint2 Camarobody
HPI-Sprint2 chassis
HPI-Sprint2 vooraanzicht
HPI-Sprint2 radiobox
De ontvanger van deze HPI zit water- en stofdicht opgesloten in een ontvangerbox
HPI-Sprint2 regelaar
De regelaar van deze HPI is waterdicht en geschikt voor koolborstelmotoren vanaf 15 wikkelingen.
Hij kan gebruikt worden met zowel NiMh accu's als met Lipo accu's, en heeft een ingebouwde spanningsbeveiliging voor gebruik met lipo accu's welke voorkomt dat de Lipo te diep ontladen wordt.
HPI-Sprint2 transmissieHPI-Sprint2 voorwiel ophanging
SPECIFICATIES
lengte 431mm
breedte 190mm
wielbasis 254mm
besturing HPI 2.4GHz
waterdichte SF-10W servo
ontvanger in waterdichte box
regelaar SP-15WP
Nicad en Lipo mode
waterdicht
Banden Falken Azenis RT-615 drift banden
Wielen Ray's/Volk TE37 wielen,
achter met 6mm off-set
lagering alle draaiende transmissiedelen op kogellagers
schokbrekers oliegedempt met drift rating veren
turnbuckles instelbaar, met links/rechtse draad

WAT HEB JE ER VERDER NOG BIJ NODIG

NiMh LADER & ACCU
In de HPI Sprint-2 kun je zowel een 6 cellen NiMh accu gebruiken, of een speciale Lipo accu met afgeronde hoeken

Geen artikelen gevonden voor: laderoptie

Geen artikelen gevonden voor: batteries Stickpack

.
Er past geen normale rechthoekige hardcase Lipo in de Sprint-2, daar loopt de snaar tegen. Maar er zijn ook speciale lipo accu's met afgeronde hoeken, die er perfect in passen

Geen artikelen gevonden voor: LIP5000R

.
Om de zender van stroom te voorzien, heb je nog nodig 4 stuks AA penlites, al dan niet oplaadbaar.

Geen artikelen gevonden voor: 17154

Geen artikelen gevonden voor: 17154LA

.