PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

LRP 1/10 2WD TWISTER  SHORT COURSE TRUCK

Geen artikelen gevonden voor: LRP elec S10 S2*

.

LRP 1/10 2WD TWISTER  SHORT COURSE TRUCK

LRP Twister Short Course Truck

De LRP TWISTER Short Course Truck  is een complete tweewiel-aangedreven 1/10 Truck met snelle elektro motor, en is compleet gebouwd, inclusief 2.4 GHz LRP besturing (met stuurwielzender) en een spatwaterdichte LRP Runner Reverse elektronische regelaar met vooruit - rem & achteruit, en inclusief een 6 cellen stick pack accu plus druppellader. Ook de body is gespoten en gemonteerd.

LRP Twister Short Course Truck chassis

Deze auto is mooi geconstrueerd, heeft een behoorlijk bodemvrijheid, maar is met zijn brede, wijd uit elkaar staande wielen toch heel stabiel. Hij is zowel geschikt voor terrein rijden, als voor verschillende soorten verhard, asfalt, klinkers, stoeptegels: hij gaat overal overheen. Het voordeel van een Short Course Truck is dat de wielen en dus ook de gehele ophanghing binnen de body vallen, en dus veel minder kwetsbaar zijn dan bij een buggy of truck met uitstekende ophangingen, en bovendien worden body en ophanging zowel voor- als achtger nog eens beschermd door een sterke, brede bumper.

 

De doordachte en robuuste constructie maakt er een betrouwbare en goed bestuurbare auto van, die door zijn simpelheid weinig bewegende delen kent en dus ook weinig onderhoud en/of reparatie kosten nodig heeft. Ons devies is: wat er niet in zit, kan niet kapot ook!

LRP TWISTER ACCU  Alle onderdelen zitten compact gemonteerd op het chassis, wat afgesloten wordt door de body, zodat er zo weinig mogelijk vuil op het chassis kan komen
LRP TWISTER AANDRIJFAS
 Alle draaiende delen lopen op kogellagers, de aandrijfassen hebben dubbele kruiskoppelingen
LRP TWISTER TANDWIELEN  De transmissie is tegen overbelasting beschermd met een slipperclutch.
LRP TWISTER MOTOR  Alle tandwielen van de transmissie zijn afgeschermd
LRP TWISTER DIFFERENTIEEL  De tandwielen zijn super robuust uitgevoerd, de planetaire tandwielen zijn van staal
LRP TWISTER VOORWIELOPHANGING
de ophanging is simpel maar effectief, en kan tegen een stootje.
LRP TWISTER BANDEN
 De banden zijn op de velgen gelijmd en kunnen dus niet loslopen.
LRP TWISTER SCHOKBREKERS
De schokbrekers hebben een lange, soepele slag, en zijn olie gedempt
LRP TWISTER REGELAARLRP TWISTER MOTOR LOS 
De elektronische regelaar is voorzien van een traploos regelbare vooruit, rem & achteruit
De snelle 540 type motor geeft deze buggy een topsnelheid van 40 a 50 km/u, afhankelijk van de gekozen accu en overbrengingsverhouding
LRP TWISTER ZENDERLRP TWISTER STUURSERVO
De stuurwielzender is voorzien van trim instellingen, uitslag begrenzing op zowel het stuur als op het gas en de rem, servo reverse en een ingebouwde laadplug

De bijbehorende ontvanger en de sterke stuurservo zijn al gemonteerd in ingesteld.De besturing werkt met het spectrum systeem op de 2.4 GHz band, en kent dus geen problemen met storing, nog vanuit de auto zelf, nog van andere zenders. LRP TWISTER ONTVANGERBovendien is de reikwijdte heel erg groot. Gewoon zender en auto aanzetten en rijden, de zender zoekt zelf een vrije frequentie om op te werken.

De S10 TWISTER wordt standaard geleverd met body, 2.4 GHz stuurwielzender en ingebouwde besturing plus een 1600 mAh accu, en een druppellader (laadtijd 7 uur).
Niet inbegrepen: 8AA penlites voor in de zender.

  • 2 wiel aangedreven
  • Volledig voorzien van kogellagers
  • ge├»ntegreerde slipperclutch
  • Alle tandwieloverbrengingen afgesloten
  • differentieel met stalen tandwielen
  • oliegedempte schokbrekers
  • instelbare ophanging
  • Volledig verzonken en versterkt chassis
  • Robuuste constructie
gegevens twister Short Course Truck
lengte 390mm
breedte 320mm
wielbasis 290mm
gewicht +/- 1800gram
Om lekker te kunnen rijden, adviseren we je een snellere, automatische lader, dat voorkomt niet alleen lang wachten, maar de prestatie van je accu is ook veel beter als hij geladen is met een snellader.
Een snellader laadt de standaard accu in ongeveer een 1/2 uur vol, en door de beter manier van laden loopt de auto langer op een accu lading, en zal hij ook sneller zijn.

Geen artikelen gevonden voor: laderoptie

.
Wil je langer rijden dan op de standaard accu, dan adviseren we ook nog een goede accu nodig. De standaard meegeleverde accu heeft een capaciteit van 1600 mAh, en is daarmee goed voor een 5 a 10 minuten rijtijd. Het is een begin, maar leuker wordt het met een accu met meer capaciteit.
Met de onderstaande accu's kun je ongeveer 30 - 45 minuten (afhankelijk van rijstijl en ondergrond, asfalt heeft minder weerstand dan los zand of gras) rijden, loopt hij veel harder, en blijft ook gedurende de hele tijd vrijwel even hard rijden.

Geen artikelen gevonden voor: batteries Stickpack

.
De zender moet nog voorzien worden van 8AA penlites. Daarvoor kun je kiezen uit batterijen of je kunt er oplaadbare accu's in doen, de zender is voorzien van een laad-aansluiting

Geen artikelen gevonden voor: BATAA8

Geen artikelen gevonden voor: 17154

Geen artikelen gevonden voor: PKL201

.