PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

LADERS VOOR NIMH EN LIPO ACCU'S

lipo accu laderEen Lader voor een Lipo of NiMh accu voor een Rc auto, boot, helikopter of vliegtuig is bij PK Model Racing zo gevonden.


Bent u op zoek naar een Lipo accu lader, en wilt u daar ook vooral goede voorlichting bij:


Kijk dan eerst eens op de voorlichtings pagina over lipo accu's daar staat al heel veel informatie over lipo accu's en hoe je er mee om moet gaan op.

Wij hebben een groot assortiment aan lipo laders, zowel enkelvoudige als laders om 2 of 4 verschillende accu's tegelijkertijd op te kunnen laden. Wij helpen u graag met het maken van een juiste keuze aan de hand van de eisen die u aan een lader stelt.
Als u een lader in de winkel aanschaft, krijgt u alle informatie over het omgaan met lipo's, en laten we u zien hoe je alles aansluit en hoe e.v. instellingen gemaakt moeten worden, dat is ook meteen een zekerheid voor u dat alles goed ingesteld staat en dat u met een werkende set thuis komt. Maar ook als wij een leder opsturen wordt hij eerst getest en indien mogelijk ingesteld op de accu die er bij zit.
Bij de meest voorkomende laders hebben we een Nederlandse handleiding beschikbaar

Team Corally accu laderOok hebben wij scherpe aanbiedingen van complete lipo start sets bestaande uit een accu en een lader, met alle aansluitingen en toebehoren die je nodig hebt. Als u bij ons een set aanschaft, krijgt u alle informatie over het omgaan met lipo's, en laten we u zien hoe je alles aansluit en hoe e.v. instellingen gemaakt moeten worden, dat is ook meteen een zekerheid voor u dat alles goed ingesteld staat en dat u met een werkende set thuis komt.
Ook als wij een set opsturen is alles voor het opgestuurd wordt getest en ingesteld op de accu die er bij zit.

Verder hebben we ook alle verschillende stekkers, verloop kabels, balanceer aansluitingen etc.

En bent u op zoek naar nog meer spetterend voordeel op lipo accu gebied? Kijk dan gauw verder onder het kopje Lipo aanbiedingen.

Ons aanbod


U heeft een vraag over Lipo accu's? Laat het ons weten of kijk verder op onze website.

Wij nemen graag de tijd voor u om al uw vragen te beantwoorden!