PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu
terug

HPI SPRINT 2 FLUX BRUSHLESS

PK Model Racing heeft het grootste assortiment HPI Auto's, HPI onderdelen en HPI Tuningsdelen in voorraadHPI shop van PK Model Racing
  • HPI is wereld wijd een van de grootste op het gebied van RC auto's. Vrijwel alle HPI auto's zijn ontworpen om lekker te rijden en daarbij ook nog een robuust te zijn. (er zijn ook -heel populaire- merken die alleen de buitenkant belangrijk vinden) .
  • HPI heeft ook een race afdeling waar competitie auto's ontwikkeld en gemaakt worden (veelal onder de naam HOTBODIES uitgebracht), en veel HPI auto's zijn daarvan afgeleid en aangepast aan serieus recreatie gebruik, door dure exotische materialen weg te laten, maar wel gebruik te maken van de betere constructiesterkte van de belangrijke onderdelen.
  • Alle HPI auto's voldoen aan de huidige eisen van waterdichte elektronica, storingsvrije 2.4gHz besturing, zijn volledig voorzien van kogellagers, stalen aandrijfassen, differentiëlen met stalen tandwielen, en in de meeste gevallen op een metalen chassis opgebouwde constructie etc.
  • PK Model Racing heeft het grootste assortiment aan HPI auto's, onderdelen en tuningsdelen uit voorraad leverbaar.
  • Mochten we een onderdeel niet in voorraad hebben, dan wordt dat voor u besteld bij de importeur. Gemiddeld bestellen we daar 2 x per week, de gemiddelde levertijd bedraagt dan ongeveer 5 werkdagen.

Geen artikelen gevonden voor: HPI electric cars Sprint F

.

HPI SPRINT 2 FLUX BRUSHLESS

HPI Sprint2 flux mustang gtr

De SPRINT 2 is een snelle 4 wiel aangedreven elektro toerwagen, schaal 1/10, welke kant en klaar gebouwd, inclusief gespoten body geleverd wordt.

HPI_Sprint2 brushless regelaar en motor

Waar de normale Sprint-2 is uitgerust met een motor met koolborstels, is deze Flux versie uitgevoerd met een super snelle brushless motor en bijpassende waterdichte brushless regelaar.

HPI_Sprint2-BMW

De Sprint kan gebruikt worden in combinatie met een 6 cellen NiMh stick pack, maar de regelaar heeft een speciale Lipo mode waarin voorkomen wordt dat een lipo accu te ver leeg gereden wordt, zodat ook lipo accu's gebruikt kunnen worden.
Er passen natuurlijk normale 6 cellen NiMh accu's in, maar er past heen rechthoekige hardcase lipo accu in, daar loopt de snaar tegen aan.
Maar wij hebben natuurlijk ook speciale lipo accu's in een afgeronde case, die dus dezelfde vorm hebben als een lipo accu, en die passen er probleemloos in.

HPI_Sprint2 Flux chassis details

De set is compleet met een storingsvrije 2.4 GHz besturing (stuurwiel zender), maar zonder accu (7.2V stick pack of Lipo accu) en/of een lader hiervoor. Ook moeten er nog 4 stuks al dan niet oplaadbare AA penlites in de zender

HPI-Sprint2 logo

HPI-Sprint2 zenderDeze HPI is uitgerust met een 2.4 GHz besturingssysteem, wat voor een betrouwbare en glitch-vrije werking zorg draagt. Een 2.4 GHz zender kent vrijwel geen storing en heeft een heel groot bereik. Bovendien heeft het een ingebouwd failsafe systeem wat de auto stopt mocht er toch iets gebeuren, zoals een te lage accu spanning en/of buiten bereik komen.

De ontvanger van deze HPI is waterdicht opgeborgen in een ontvangerbox, en ook de regelaar is waterdicht gemaakt

HPI-Sprint2 vooraanzicht
hpi sprint 2 sport brushless set
HPI-Sprint2 radiobox hpi sprint 2 sport flux brushless regelaar
De ontvanger van deze HPI zit water- en stofdicht opgesloten in een ontvangerbox
De brushless regelaar van deze HPI is waterdicht.
Hij kan gebruikt worden met zowel NiMh accu's als met Lipo accu's, en heeft een ingebouwde spanningsbeveiliging voor gebruik met lipo accu's welke voorkomt dat de Lipo te diep ontladen wordt.
HPI-Sprint2 transmissie HPI-Sprint2 voorwiel ophanging
SPECIFICATIES
lengte 431mm
breedte 190mm
wielbasis 254mm
besturing HPI 2.4GHz
waterdichte SF-10W servo
ontvanger in waterdichte box
regelaar Flux-Vapor
Nicad en Lipo mode
waterdicht
Motor Flux Vector Brushless
5900kv
4 pole
Banden HPI X-Pattern race banden
Wielen afhankelijk van model
lagering alle draaiende transmissie delen op kogellagers
schokbrekers oliegedempt met drift rating veren
turnbuckles instelbaar, met links/rechtse draad

WAT HEB JE ER VERDER NOG BIJ NODIG

NiMh LADER & ACCU
In de HPI Sprint-2 kun je zowel een 6 cellen NiMh accu gebruiken, of een speciale Lipo accu met afgeronde hoeken

Geen artikelen gevonden voor: laderoptie

Geen artikelen gevonden voor: batteries Stickpack

.
Er past geen normale rechthoekige hardcase Lipo in de Sprint-2, daar loopt de snaar tegen. Maar er zijn ook speciale lipo accu's met afgeronde hoeken, die er perfect in passen

Geen artikelen gevonden voor: LIP5000R

.
Om de zender van stroom te voorzien, heb je nog nodig 4 stuks AA penlites, al dan niet oplaadbaar.

Geen artikelen gevonden voor: 17154

Geen artikelen gevonden voor: 17154LA

.