PK Model Racing GAAT 29 oktoberber SLUITEN: klik hier voor meer info 

Menu
terug

TRAXXAS E-REVO VXL

Traxxas winkel PK Model RacingWij hebben een speciale afdeling met Traxxas auto's, gemiddeld staan er tussen de 40 en de 80 verschillende sets in voorraad.
 Ook hebben wij 80% van de Traxxas onderdelen uit voorraad leverbaar lipo lader met Traxxas lipo accu

Wij hebben bij alle Traxxas auto's een speciale aanbieding om tegen gereduceerde prijs een snellader en/of andere accu's aan te schaffen.


Zie hiervoor helemaal onder aan de pagina

art# naam € incl. BTW bestel
TRX71076-3
1/16 E-REVO VXL RTR W/2.4GHZ R W/ TSM € 330.00
TRX71076-3, 1/16 E-REVO VXL RTR W/2.4GHZ R W/ TSM RIJKLARE 4WD OFF-ROAD AUTO MET MONSTERTRUCK WIELEN EN BANDEN, BRUSHLESS MOTOR, INCL ACCU EN LADER
Vierwiel aangedreven off-road auto, gebaseerd op een verkleind E-Revo chassis, met borstelloze motor/regelaar combinatie. Kant en klaar gebouwd, inclusief 2.4 GHz stuurwielzender, digitale stuurservo en waterdichte ontvanger. Traxxas noemt dit schaal 1/16, maar in werkelijkheid is hij bijna net zo groot als een normale 1/10 auto (33 cm lang, 23 cm breed). Topsnelheid met 1 NiMh accu: 50 km/u. Met 2 NiMh accu's of 3 cellen Lipo is de topsnelheid 80 km/u!
 • Als je geen specifieke voorkeur voor een kleur hebt, of als een ander alternatief ook goed is, geef dat dan aan in het opmerkingen vak bij je bestelling. Mocht er een kleur niet in voorraad zijn, dan kunnen we een andere sturen.
 • [Traxxas TQ1 zender]Deze versie beschikt over een 2.4 GHz besturingssysteem. Dat wil zeggen dat de ontvanger alleen "luistert" naar de bijbehorende zender, en niet beinvloed wordt door signalen van een andere zender. Je kunt dus geen last/storing meer van een andere zender hebben. Dit systeem kan met tientallen zenders tegelijk werken zonder dat je daar iets van merkt
 • Als optie kan de zender uitgerust worden met een Blue Tooth module om verbinding te maken met een smartphone, waarna telemetrie functies en zenderinstellingen grafisch getoond kunnen worden op het display
 • Deze versie is compleet met een 7.2V 6 cellen 1200 MAh NiMh accu en een bijbehorende automatische 12V snellader met een stekker voor een stopcontact/sigarettenaansteker van een auto. Bij de opties kunt u tegen een gereduceerde prijs een 220V adapter aankruisen, zodat u deze lader ook via het lichtnet kunt gebruiken
 • Deze set is dus volledig rijklaar
  • Extra accu's zowel NiMh als Lipo accu's kunt u tegen een gereduceerde prijs aankruisen bij de opties. Als u voor een lipo accu kiest, moet u ook een Lipo lader hebben

1 artikel gevonden voor: traxxas electric car erevo 16

.

REVO 16 VXL BRUSHLESS

TRaxxas E-Revo 1/16 met zender
traxxas e-revo VXL - 4 kleuren
TRaxxas E-Revo 1/16 achter De Traxxas E-Revo heeft ook een kleiner broertje: de E-Revo VXL 1/16. Laat je door de schaal niet op het verkeerde spoor brengen: waar Traxxas de grote E-Revo 1/10 noemt, heeft die meer de afmetingen van een 1/8 auto. Deze kleinere versie wordt wel 1/16 genoemd, maar met een lengte van 33 cm en een breedte van 240mm is hij eigenlijk net zo groot als een gemiddelde 1/10 auto.
De techniek is vrijwel gelijk aan die van de grote Revo, maar alles is dus een maatje kleiner gemaakt.
TRaxxas E-Revo 1/16 topaanzicht
TRaxxas E-Revo 1/16 bandenZo heeft ook deze versie de wielophanging van de grote Revo met duwstangen en rockers die de beweging van de draagarmen overbrengen naar de liggende inboard dempers. Deze dempers zijn uitgevoerd met schroefdraad hoogte verstelling en zijn voorzien van membramen voor de volume compensatie, zodat er geen lucht in de olie kan komen. Het speciale schokbreker systeem met rockers zorgt voor een unieke progressieve demping, zodat je zowel op vlak als op ruim terrein de volledige controle over de auto hebt.
traxxas chassis
Fraai driedimensionaal chassis met twee ruimtes voor de accu's, en uitsparingen voor 2 stuurservo's
TRaxxas E-Revo 1/16 voorveringTRaxxas E-Revo 1/16 veeruitslag
Liggende inboard dempersgrote, progressief gedempte wieluitslagen
 traxxas ophanging
duwstangen leiden de wieluitslag via rockers naar de schokbrekers. De stuurblokken draaien op grote kogels, waarvan de speling instelbaar is. Ook kun je hiermee makkelijk het caster instellen.
traxxas 1/16 schokbreker
oliegedempte schokbrekers met membraan en schroefdraad-hoogteverstelling
TRaxxas E-Revo 1/16 open
traxxas 1/16 traqnsmissie
De transmissie is op het zwaarste werk voorbereid met stalen tandwielen, en is volledig kogelgelagerd. Hij is voorzien van een instelbare slipperclutch
traxxas 1/16 differentieel
De differentiëlen zijn voorzien van stalen tandwielen en behuizing, en zijn ook volledig gelagerd. Ze zijn af-fabriek gevuld met siliconen olie wat een zekere mat van sperwerking geeft, zodat je optimale tractie hebt bij het accelereren.
traxxas 1/16 aandrijfas
De telescopische draagarmen hebben aan beide zijden kruiskoppelingen. Dit geldt zowel voor de centrale aandrijfassen als de aandrijfassen naar de wielen.
traxxas 1/16 kogellagers
alle draaiende transmissie delen zijn voorzien van kogellagers met rubber afdichtingen
TRaxxas E-Revo 1/16 snelheid Deze auto wordt aangedreven door een super snelle brushless motor en een bijbehorende brushless regelaar. Met de standaard bij de set meegeleverde 7.2V accu rijdt hij al ruim 30 mijl/uur, of te wel een 50 km/u. Het chassis kan echter 2 van deze accu's bevatten, (en ook de regelaar is daarvoor geschikt), en als je er twee van deze accu in doet, wordt de topsnelheid ruim 85 km/u!
traxxas 1/16 regelaar

De speciale regelaar voor brushless motoren is waterdicht en kan gebruikt worden met 1 of 2 NiMh accu's van 7.2V, of met 2 of 3 cellen lipo accu
 • 3 programmeerbare driver profielen:
  sportmode met voor-uit - rem en achteruit
  Race Mode met alleen vooruit en rem
  Training Mode™ - 50% vooruit en rem / 50% achteruit
 • gentegreerde aan-uit schakelaar
 • EZ-Set one-button setup
 • Grote heat sink
 • High-efficiency MOSFET transistors
 • Lipo onderspanning bescherming.
 • NiMh battery packs: 6-12 cells (7.2 to 14.4 volts)
 • LiPo battery packs: 2-3 cells (7.4 to 11.1 volts)
traxxas 1/16 motor

Velineon 380 Brushless Motor:
 • Powerful 8-turn, 4000kv design
 • Optimized for smooth sensorless power
 • No motor brushes or commutator to wear out
 • Virtually maintenance free power that stays consistent, run after run
 • Precision balanced rotor
 • Ultra high-temperature sintered Neodymium motor magnets
 • Gold-plated 3.5mm bullet connectors
traxxas stekkersZowel de regelaar als de auto zijn voorzien van speciale Traxxas stekkers, welke hoge stromen door kunnen laten zonder te smelten
TRaxxas E-Revo 1/16 accubakken
Het chassis is voorzien van 2 accu compartimenten, de auto kan zowel gebruik worden met 1 enkele 7.2V accu als met twee 7.2V accu's in serie voor een nog hogere topsnelheid, of twee 7.2V accu's parallel voor een dubbele rijtijd.

Ook kun je 2 stuks 2 of 3 cellen Lipo accu's parallel monteren, je hebt dan de dubbele capaciteit, en bij twee cellen een snelheid van rond de 60 km/u, met 2 x 3 cellen tegen de 80km/u ( met de daarbij horende slijtage!)
Je mag geen 2 cellen lipo in serie gebruiken, de spanning wordt dan te hoog voor de regelaar en motor ( 2 stuks 3 cellen lipo in serie dus al helemaal niet!)
TRaxxas E-Revo 1/16 vooraanzicht
traxxas servo
De besturing wordt verzorgd door een waterdichte digitale servo met een grote trekkracht. Voor wie nog meer stuur-response wil, is er de ruimte in het chassis om een tweede stuurservo te monteren. De mini ontvanger heeft daartoe een tweede aansluiting op kanaal 1 om een tweede stuurservo in te pluggen

BESTURING

Traxxas TQ zendertraxxas ontvanger bakje De set is compleet met een Traxxas TQ stuurwielzender. Deze zender werkt op de 2.4 GHz band, en werkt met een gecodeerd signaal. Dat zorgt voor een storings-vrije werking, geen last van andere zenders, en heeft bovendien een enorme reikwijdte.
De ontvanger is opgeborgen in een water- en stofdichte ontvanger box.
Doordat zowel de servo als de ontvanger als de regelaar water en stofdicht zijn, heb je weinig problemen te verwachten mocht je eens door stoffige of natte omstandigheden rijden

ACCU EN LADER

TRaxxas Stampede stekkersTraxxas lader De regelaar en de accu's zijn voorzien van speciale goudstekkers, omdat de standaard stekkersystemen het vermogen van deze auto niet door kunnen laten. Deze stekkers zijn los te verkrijgen om ze zelf aan een accupack te kunnen solderen

Hoewel het het mooiste is om een speciale laadkabel te maken, zijn er ook verloop stekkers om een accu met Traxxas stekker aan een lader te koppelen met een Tamiya style stekker.
Minder aan te raden, maar wel mogelijk is om met een verloopstekker accu's met een Tamiya stekker aan de regelaar met Traxxas stekkers te verbinden. Op den duur zullen er echter problemen met de Tamiya stekker ontstaan.

Deze 1/16 Traxxas auto's worden geleverd met een 2A lader die vanuit een 12V auto accu gevoed moet worden. De lader is voorzien van een stekker die in een sigarettenaansteker vaneen auto past.
Traxxas voedingEr is ook een 220 voeding leverbaar, deze is voorzien van een passende contra stekker, en met deze voeding kun je de standaard meegeleverde 12V lader dus ook thuis vanuit het stopcontact voeden. klik hier voor deze 220V voeding, (of zie TRX2976G). Je kunt ook overwegen er een goede NiMh of een NiMh-Lipo combi lader met ingebouwde voeding bij te nemen.

TRaxxas E-Revo 1/16 logo
TRaxxas E-Revo 1/16 maten
 Length  12.9 inches (328mm)
Front Track 9.4 inches (239mm)
Rear Track 9.4 inches (239mm)
Weight 38oz (1.09kg)
Height (overall) 4.6 inches (117mm)
Wheelbase 7.9 inches (202mm)
Front Shock Length 48mm
Rear Shock Length 48mm
Front Tires (pre-glued) Talon™ 2.0"
Rear Tires (pre-glued) Talon™ 2.0"
Front Wheels 2.0" Gemini™ (black-chrome)
Rear Wheels 2.0" Gemini™ (black-chrome)
Electronic Speed Control Waterproof Velineon VXL-3m ESC
Motor (electric) Velineon 380 Brushless
Transmission Heavy-Duty Single Speed
Gear Ratio (internal) 5.04:1, (reversed input: 9.72:1)
Overall Drive Ratio 9.00 (stock, out-of-box)
Differential Type Hardened Steel Bevel, Sealed
Gear Pitch 48-Pitch
Chassis Structure/Material Molded Composite Nylon Monocoque
Brake Type Electronic
Drive System Shaft-Driven 4WD
Steering Bellcrank
Radio System Traxxas TQ (2-Channel)
Top Speed 30+mph
(50+mph with dual batteries)*
Required Batteries 8 "AA" (transmitter)

ACCESSOIRES

De 2.4 GHz zender van deze auto moet gevoed worden door 4 AA penlites. Deze hebben wij als speciale aanbieding in een set van 4 niet oplaadbare batterijen (de zender kun je ongeveer 12 uur gebruiken op een set van 4).Maar ook hebben we zowel losse oplaadbare penlites, als een speciale set met Sanyo Eneloop penlites ( zijn na 3 jaar nog voor 75% geladen) in combinatie met een speciale bijbehorende lader
art# naam € incl. BTW bestel
C-48400
Corally Alkaline AA penlite Batterijen, 4 stuks € 3.95
C-48400, Corally Alkaline AA penlite Batterijen, 4 stuks 4 STUKS CORALLY AA BATTERIJEN, NIET OPLAADBAAR, O.A. VOOR GEBRUIK IN ZENDERS
extra sets speciale prijs
geen extra sets1 extra sets (8 penlites in totaal)3 extra sets (16 penlites in totaal)
Deze Corally batterijen zijn niet oplaadbaar, maar zijn wel een goedkoop alternatief om mee te beginnen. Oplaadbare accu's zijn op den duur natuurlijk wel goedkoper, maar vereisen een hogere investering in zowel de accu's zelf als in een laad systeem. Corally staat er borg voor dat deze batterijen een hoge capacxiteit hebben en dus een lange looptijd in een zender hebben ( hoe lang precies hangt natuurlijk van de zender af, maar 15 uur is geen uitzondering.)
afmetingenlengte 50mm, dikte 14mm.

1 artikel gevonden voor: C-48400

art# naam € incl. BTW bestel
17154
SANYO ENELOOP AA PENLITES 2000 mAh, 4 stuks € 14.95
17154, SANYO ENELOOP AA PENLITES 2000 mAh, 4 stuks [info] BIJZONDERE OPLAADBARE AA PENLITE ACCU MET ZEER LAGE ZELFONTLADING: VERLIEST SLECHTS 3% VAN ZIJN CAPACITEIT IN 3 JAAR!
Deze oplaadbare SANYO ENELOOP AA batterijen hebben als bijzondere eigenschap dat ze geen zelf-ontlading hebben. Normale oplaadbare accu's lopen langzaam leeg, ook als ze niet gebruikt worden. Dat geeft nog wel eens een probleem in toepassingen die niet regelmatig gebruikt worden: je legt iets opgeladen weg, en enige tijd later zijn ze leeg of presteren niet veel meer.
 • Deze accu's hebben dat dus niet, en dat maakt ze zeer geschikt als zender accu. Een basis zender zal rond de 15 uur met deze accu's werken, en ook als ze een tijd niet gebruikt zijn, gaan ze weer verder waar ze gebleven waren, zonder capaciteits verlies.
 • Natuurlijk is de toepassings reeks veel groter als alleen een zender: bv in zaklampen, fototoestellen, flitsers: al gebruik je hem maanden niet, het toestel is toch altijd klaar voor gebruik op het moment dat je het plotseling nodig hebt. En wat dacht je van draadloze muizen en toetsenborden
 • De capaciteit van deze accu's is 2000 MAh, maar ze gaan in de praktijk vaak langer mee dan normale NiMh's waar hogere waarden op staan, omdat de spanning langer hoog blijft
 • in tegenstelling tot normale accu's worden de Eneloops gedeeltelijk geladen geleverd.
 • diameter: 14mm, lengte 50mm
 • Prijs is per verpakking met 4 stuks.
17154LA
SANYO penlite lader incl. 4 X Eneloop 2000 mAh AA penlites € 25.95
17154LA, SANYO penlite lader incl. 4 X Eneloop 2000 mAh AA penlites [info] 4 STUKS SPECIALE OPLAADBARE AA PENLITES (LOPEN NIET LEEG) PLUS UNIVERSELE PENLITE LADER
Normale oplaadbare penlites ontladen zichzelf met 1 á 2% van de capaciteit per dag, ook als ze niet gebruikt worden. Na enkele weken ben je dus al een aardig stukje capaciteit kwijt, en na gemiddeld 3 maanden is de fut er wel uit. Deze speciale ENELOOP AA penlite accu's van Sanyo hebben vrijwel geen zelfontlading, en blijven dus hun stroom vasthouden, ook als ze langere tijd niet gebruikt worden. Dit is zeker voor gebruik in zenders die niet continue gebruikt en geladen worden, een groot voordeel ( trouwens ook in draadloze toetsenborden en muizen werken ze feilloos, en ook fototoestellen die met penlites werken zijn altijd paraat als je ze nodig hebt.) De capaciteit van nominaal/gemiddeld 2000 MAh (gegarandeerd minimum 1900mAh) is voor de meeste zenders goed voor een 15 a 20 uur zenden, dus ruim voldoende om de hele dag mee door te komen.
 • diameter: 14mm, lengte 50mm
 • Bij deze set zit ook een 4 voudige oplader, die of 2 of 4 penlites tegelijk kan laden. Het laden van de 2000 MAh Eneloops duurt hiermee een veilige 10 uur. Sneller laden van penlites kan wel, maar ze worden dan erg warm, en zijn gauw in ieder geval een groot deel van hun capaciteit kwijt, zo niet al snel onbruikbaar. Door het laden wat langer te laten duren, wordt de levensduur van de penlites tot wel 10 keer langer! Deze lader kan ook andere AA penlites met een capaciteit van meer dan 2000 MAh probleemloos opladen, en ook kunnen er 2 of 4 kleinere AAA penlites mee geladen worden.

2 artikelen gevonden voor: 17154*

.
Deze auto wordt geleverd met een standaard NiMh accu en een automatisch afslaande 2A snellader, maar deze lader werkt alleen vanuit 12V. Als optie kun je een bijpassen losse voeding kiezen, waarmee je de lader dan vanuit het stopcontact kunt laden.
Een andere mogelijkheid is om meteen een complete lader aan te schaffen waarmee je dan zowel thuis als vanuit een 12V auto accu zowel NiMh als Lipo accu's kunt laden.
Je kunt de prestatie van deze auto ook enorm verhogen door er twee parallel (meer rijtijd) of in serie (zeer hoge topsnelheid) NiMh accu's in te doen, of voor het beste uit twee werelden, twee stuks 3 cellen lipo accu's, waarmee je zowel een topsnelheid van rond de 80 km/u behaalt, als een enorm lange rijtijd (+/- 30 minuten) kunt bereiken
art# naam € incl. BTW bestel
C-48503
Team Corally NEO 50 Lipo-NiMh snellader, 220V - 50W € 39.90
C-48503, Team Corally NEO 50 Lipo-NiMh snellader, 220V - 50W [info] TEAM CORALLY NEO 50 SNELLADER MET INGEBOUWDE 50W VOEDING, VOOR NIMH EN 2-3 CELLEN LIPO ACCU'S
laadkabel
laadsnoer met T-stekker (standaard)extra laadsnoer met TAM stekkerextra laadsnoer met TRX-Stekkerextra laadsnoer met EC3-Stekkerextra laadsnoer met EC5-Stekker
Deze Team Corally NEO 50 snellader heeft een ingebouwde voeding en kan dus rechtstreeks op het lichtnet aangesloten worden
 • De laadstroom is instelbaar op 1 - 3 of 5Ampere, max. vermogen is 50 Watt
 • Hij is geschikt voor 1-8 cellen NiMh accu's of 2-3 cellen Lipo accu's
 • Voor lipo accu;s is een XH balancer poort voorzien, de balanceer stroom is 350 mA
 • de lader slaat automatisch af als de cellen vol zijn
 • de lader wordt geleverd inclusief netsnoer, en een laadkabel met een T-Stekker. Optioneel kun je er ook andere laadsnoeren bij selecteren

1 artikel gevonden voor: laderoptie TRX

.
Deze Traxxas modellen kunnen 2 accu's tegelijk bevatten. Dat kun je op 2 manieren gebruiken: je kunt 2 accu's parallel zetten, dan krijg je de dubbele rijtijd en iets meer trekkracht. Vooral in terrein is dat een goede optie.
Als je meer topsnelheid wilt, kun je 2 accu's in serie zetten, zodat de motor de dubbele spanning krijgt. De topsnelheid gaat daarmee omhoog van +/- 50 km/u naar een bloedstollende 80 km/u! Dit moet je niet doen als je op mul zand rijdt, dan kan de elektronica en de motor het te zwaar krijgen.
art# naam € incl. BTW bestel
RC1606
1600 mAh 7.2V NiMh 2-3A Stickpack voor 1-16-1-18 auto € 19.95
RC1606, 1600 mAh 7.2V NiMh 2-3A Stickpack voor 1-16-1-18 auto [info] 2/3A STICK PACK voor 1/16 en 1/18 auto's, 7.2V, 1600 mAh, ZONDER STEKKER
Selecteer het type accu stekker
geen stekker nodigMet T-Stekker stekkerMet TRX stekkerMet EC3 StekkerMet TAM stekkerMet Mini TAM stekker
7.2V stick pack opgebouwd van 6 stuks 2/3A NiMh cellen. Deze cellen zijn van goede kwaliteit en geven een veel langere rijtijd van de standaard 800 - 1300 accu's
 • afmetingen: lengte 91mm, breedte 36mm, dikte 18mm
 • wordt standaard geleverd met +/- 12cm draad, maar zonder stekkers. Als optie monteren wij een stekker naar keuze voor je
 • deze accu's passen o.a. in:
  • Traxxas 1/16 (kies Traxxas stekker),
  • Losi - Vaterra 1/14 - ECX 1/18 (kies EC3 stekker),
  • Maverick ION (kies Tamiya MINI stekker).
 • klik op het plaatje voor meer accu's

1 artikel gevonden voor: RC1606

art# naam € incl. BTW bestel
PKL2251
Traxxas Parallel kabel € 7.95
PKL2251, Traxxas Parallel kabel [info] VOOR HET PARALLEL SCHAKELEN VAN TWEE TRAXXAS ACCU'S
Verloopkabel om twee accu's met Traxxas stekker parallel te schakelen. Hiermee blijft de totale spanning en daarmee ook de topsnelheid gelijk, maar dit geeft wel een verdubbeling van de capaciteit en dus van rijtijd, en een iets fellere acceleratie doordat twee parallel geschakelde accu's een hoger piek Amperage kunnen leveren

1 artikel gevonden voor: PKL2251

art# naam € incl. BTW bestel
PKL2252
Traxxas Serie kabel € 7.95
PKL2252, Traxxas Serie kabel [info] VOOR HET IN SERIE SCHAKELEN VAN TWEE TRAXXAS ACCU'S
Met deze serie Y-kabel met Traxxas stekkers kun je 2 NiMh accu's in serie schakelen, waardoor de spanning naar de motor verdubbeld wordt, en de topsnelheid van je 1/16 Traxxas van 50 naar 80 km/u gebracht wordt.

1 artikel gevonden voor: PKL2252

.

LIPO ACCU'S & LADER

Nog sneller en een enorme rijtijd krijg je als je er 3 cellen Lipo accu's in doet. Er kunnen 2 stuks 3 cellen lipo accu's in, die dan parallel geschakeld kunnen worden voor een extra lange rijtijd. ( je mag niet 2 stuks 3 cellen lipo accu's in serie zetten, dan wordt de spanning te hoog voor de regelaar) Zowel dankzij het feit dat de lipo accu's lichter zijn dan NiMh, en doordat ze veel meer piekstroom kunnen leveren, zonder dat de spanning instort, is de prestatie met 2 stuks 3 cellen lipo accu's helemaal extreem.
Wij bieden bij aankoop van deze auto een speciale lipo set aan met de volgende specificatie:

Geen artikelen gevonden voor: SETLIPTRX16-2

.
Je kunt bij gebruik van een Lipo lader en Lipo accu's deze lipo accu's, als ze altijd als paar gebruikt worden, ook gelijktijdig door in combinatie met een parallel accukabel onze parallel balancerkabel te gebruiken. (deze is al in de complete set inbegrepen, als je die kiest heb je deze dus niet nodig)
art# naam € incl. BTW bestel
TCR180059
Lipo Balancer parallel cable 2 x 3 cell XH-XH € 12.80
TCR180059, Lipo Balancer parallel cable 2 x 3 cell XH-XH 2 X3 CELL PARALLEL KABEL XH
[Plaatje]Met deze balancer parallel kabel kun je twee 3 cellen Lipo accu's die parallel geschakeld gebruikt worden, zoals in een Traxxas 1/16, ook tegelijkertijd gebalanceerd opladen. Nu kun je dus met 1 keer laden beide accu's vol hebben.
 • deze parallel kabel is voor zien van een XH balancer stekker voor in de lader, en twee XH contrastekkers aan de accu kant
 • Alleen bruikbaar om twee 3 cellen lipo's die parallel gebruik zijn op te laden, je mag nooit twee accu's parallel schakelen die niet als 1 accu gebruikt c.q. geladen en ontladen worden!

1 artikel gevonden voor: TCR180059

.