PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

TRAXXAS SLASH 2WD 1/10 scale PRO 2WD Short Course Race Truck

Traxxas winkel PK Model RacingWij hebben een speciale afdeling met Traxxas auto's, gemiddeld staan er tussen de 40 en de 80 verschillende sets in voorraad.
 Ook hebben wij 80% van de Traxxas onderdelen uit voorraad leverbaar lipo lader met Traxxas lipo accu

Wij hebben bij alle Traxxas auto's een speciale aanbieding om tegen gereduceerde prijs een snellader en/of andere accu's aan te schaffen.


Zie hiervoor helemaal onder aan de pagina

Geen artikelen gevonden voor: traxxas electric car slash

.

NIEUW: SLASH 2WD MET ON-BOARD AUDIO

Traxxas SLASH 2WD MET ON-BOARD AUDIO

INNOVATIEF VAN TRAXXAS: SLASH 2WD MET ON-BOARD AUDIO

DE SNELHEID EN HET GEMAK VAN EEN ELEKTRO MET DE SENSATIE VAN EEN V8 RACE MOTOR

traxxas sound moduleDit nieuwe systeem van Traxxas werkt met een sound module wat in de auto is gemonteerd, en een luidspreker die tegen de body gemonteerd is. Er wordt een 3 kanaals zender meegeleverd, waarmee je het geluid aan of uit kan zetten. Als je het geluid aan zet vanaf de zender, hoor je de motor starten. Je kunt ook met stilstaande auto gas geven en dan hoor je de V8 motor toeren maken zoals in het echt voor de start ook gebeurt. Als je dan de schakelaar op de zender omzet, gaat de auto op het commando van de gastrigger reageren en kun je dus gewoon rijden, waarbij je het opzwepende geluid van de V8 hoort gerelateerd aan de hoeveel gas c.q. het aantal toeren van je motor, ook hoor je hem schakelen etc.

TRAXXAS SLASH 2WD 1/10 scale PRO 2WD Short Course Race Truck

De SLASH is een twee wiel aangedreven race truck voor terrein en verhard. De SLASH is een nieuwe generatie auto's welke SHORT COURSE TRUCKS genoemd worden. Hoewel op dezelfde techniek als de Rustler gebaseerd, is hij wat langer en breder .

Hij wordt volledig gemonteerd en rijklaar geleverd, inclusief storingsvrije 2.4 GHz Traxxas stuurwielzender en ontvanger, een digitale stuurservo, een waterproof elektronische snelheidsregelaar en een extra grote 550 serie 12turns motor, plus een 3000 mAh NiMh accu en bijpassende 12V lader.

Niet inbegrepen zijn: 4AA penlites voor in de zender (maar die krijg je van ons),

Hij is leverbaar met verschillende bodies, afhankelijk van de uitvoering:
TRAXXAS SLASH 2WD 1/10 scale PRO 2WD Short Course Race Truck Rob MacCachren Edition met Mopar Ram body (nr 21)
Slash 2WD OBA met witte body (nr 1)
TRAXXAS SLASH 2WD 1/10 scale PRO 2WD Short Course Race Truck Chad Hord Edition met The Boss Snowplow body (nr 9)
Chad Hord Edition met The Boss Snowplow body (nr 9)
TRAXXAS SLASH 2WD 1/10 scale PRO 2WD Short Course Race Truck Robby Gordon edition met Speed Energy body (nr 7)
Robby Gordon edition met Speed Energy body (nr 7)
TRAXXAS SLASH 2WD 1/10 scale PRO 2WD Short Course Race Truck Mark Jenkins edition met Traxxas body (nr 25)
Mark Jenkins edition met Traxxas body (nr 25)

TRAXXAS FORD F150 RAPTOR SVT

Traxxas Ford F150 Raptor SVT
Er is ook een Ford F150 Raptor SVT versie van de Slash leverbaar. technisch gelijk aan de normale Slash, maar met de onder licentie gemaakt body van de in Amerika super populaire F150 Raptor Special Vehicle Team pick-up truck met een ruim 400 pk sterke V8 onder de kap.

TRAXXAS DAKAR TRUCK ROBBY GORDEN

Traxxas Dakar Robby Gordon - zwartTraxxas Dakar Roby Gordon-oranje


Ook een nieuwe loot aan de Slash-stam is de Dakar Race Truck. Ook deze is technisch gelijk aan de ander Slash auto's, maar de body is een officiƫle replica van de Roby Gordon Dakar truck

TRAXXAS TQi

Traxxas TQi zender met docking stationDeze Traxxas wordt geleverd met een storingsvrije 2.4GHz TQi besturing. Deze zender werkt met een gecodeerd signaal en is niet te storen door een andere zender of externe storingsbron. In het onwaarschijnlijke geval dat er toch een probleem is en de ontvanger geen goed zender signaal meer ontvangt (bv leeg rakende zenderbatterijen), wordt de auto stop gezet.
Ook de reikwijdte van deze systemen zijn veel verder dan wat met een kristalzender mogelijk was, in het vrije veld is 2 a 300 meter geen uitzondering.

De versie met On Board Audio module heeft een 3 kanaals zender waarbij je met het derde kanaal het sound module kunt regelen.

ACCU EN LADER

TRaxxas Stampede stekkersTraxxas lader De regelaar en de accu's zijn voorzien van speciale goudstekkers, omdat de standaard stekkersystemen het vermogen van deze auto niet door kunnen laten. Deze stekkers zijn los te verkrijgen om ze zelf aan een accupack te kunnen solderen

Hoewel het het mooiste is om een speciale laadkabel te maken, zijn er ook verloop stekkers om een accu met Traxxas stekker aan een lader te koppelen met een Tamiya style stekker.
Minder aan te raden, maar wel mogelijk is om met een verloopstekker accu's met een Tamiya stekker aan de regelaar met Traxxas stekkers te verbinden. Op den duur zullen er echter problemen met de Tamiya stekker ontstaan.

De nieuwe generatie Traxxas auto's wordt geleverd met een 4A lader die vanuit een 12V auto accu gevoed moet worden. De lader is voorzien van een stekker die in een sigarettenaansteker vaneen auto past.
Traxxas voedingEr is ook een 220 voeding leverbaar, deze is voorzien van een passende contra stekker, en met deze voeding kun je de standaard meegeleverde 12V lader dus ook thuis vanuit het stopcontact voeden. klik hier voor deze 220V voeding, (of zie TRX2976G). Je kunt ook overwegen er een goede NiMh of een NiMh-Lipo combi lader met ingebouwde voeding bij te nemen.

TRAXXAS SLASH 2WD 1/10 scale PRO 2WD Short Course Race Truck Rob MacCachren Edition met Mopar Ram body (nr 21) action
traxxas slash rtrtraxxas slash tandwielen

De SLASH wordt geleverd met een 20 tands motortandwiel gemonteerd, daarmee is een goede overbrengingsverhouding mogelijk voor terrein rijden. Met het los meegeleverde 23 tands motortandwiel zijn de extreem hoge topsnelheden haalbaar op een verharde ondergrond. (+50 km/u met een 8.4V accupack)

 traxxas slash power

traxxas slash chassistraxxas Slash waterdichte ontvanger
De SLASH is ontworpen voor het grovere werk, voor een goede balans is de motor zo ver mogelijk naar achteren geplaatst. Dit geeft veel druk op de aangedreven wielen, en ook tijdens het springen blijft de auto daar goed mee in balans. De regelaar is waterdicht, en ook de ontvanger is weggewerkt in een afgesloten box, zodat er geen water of vuil bij kan. .
traxxas slash wielentraxxas slash transmissie De SLASH staat op grote truck wielen en banden, heeft lange draagarmen en heel soepel werkende olie gedempte schokbrekers. Daarmee kan hij elk terrein aan, de ophanging vangt alle schokken op, en de auto gedraagt zich heel stabiel.

Hij is voorzien van soepel werkende olie gevulde schokbrekers, instelbare turnbuckles, rubber afgedichte kogellagers een slipper clutch een een speciaal tandwieldifferentieel met planetaire tandwielen

De transmissie is helemaal afgesloten, daar kan normaal gesproken geen zand of vuil bij komen

DETAILS SLASH 2WD SHORT COURSE TRUCK

traxxas slash VXL besturing
High performance bell crank voor minimaal bumpsteer De VXL is verder ook uitgevoerd met verstelbare turnbuckles met links-rechtse schroefdraad, zodat het camber en toespoor makkelijk af te stellen is
traxxas slash VXL wielhub
De VXL versie is volledig voorzien van rubber gesealde lagers, en versterkte wieldragers
traxxas slash VXL transmissie
afgesloten transmissie huis met metalen tandwielen
traxxas slash VXL tandwielen
planetair achterdifferentieel
traxxas slash VXL slipper clutch
speciale slipkoppeling
traxxas slash VXL aandrijfassen
telescopische aandrijfassen, met kruiskoppelingen aan beide kanten en Camber instelling door stalen turnbuckles met links/rechtse schroefdraad.
traxxas slash VXL 02
Lange draagarmen zorgen voor en lange veerweg, zodat de Rustler in elk terrein zijn mannetje staat.
traxxas slash VXL schokbreker
olie gedempte schokbrekers met progressief gewikkelde witte veren
traxxas slash VXL bumperrobuuste achterbumper met kooiconstructie welke de achterkant van de auto beschermt tegen al te overmoedige inhaalpogingen
traxxas slash VXL voorbumper
enorme voorbumper welke de body en de draagarmen beschermt tegen beschadigingen.
traxxas slash auto
traxxas slash bodemvrijheid
specificaties SLASH
Length 568mm
Front Track 296mm
Rear Track 296mm
Weight 2.16kg
Height (overall) 214mm
Wheelbase 335mm
Front Shock Length Long
Rear Shock Length XXLong
Front Tires Slash 2.2"
Rear Tires Slash 2.2"
Front Wheels 2.2"satin finish
Rear Wheels 2.2"satin finish
Speed Control Type waterproof XL5
Motor (electric) Titan 12T 550
Gear Ratio 2.72 internal
12,58 final drive
Differential Type Planetary gear diff
Transmission Magnum 272
Steering Bellcrank
Chassis Type Molded Composite Nylon Tub

WAT HEB JE ER VERDER NOG BIJ NODIG

NiMh LADER & ACCU:
Deze Traxxas is compleet met een 3000 mAh Traxxas accu. Deze accu's zijn als basis prima te gebruiken, hoewel er ook betere accu's zijn waar je redelijk wat langer ( tot 40%) kunt rijden.
Er wordt ook een en een automatisch afslaande 4A snellader meegeleverd, maar deze lader werkt alleen vanuit 12V, hij is uitgerust met een stekker voor in een sigarettenaansteker in een auto.
Als optie kun je een bijpassen losse voeding kiezen, waarmee je de lader dan vanuit het stopcontact kunt laden.
Een andere mogelijkheid is om meteen een complete lader aan te schaffen waarmee je dan zowel thuis als vanuit een 12V auto accu zowel NiMh als Lipo accu's kunt laden.

Geen artikelen gevonden voor: TRXSET1

Geen artikelen gevonden voor: battery-TRX-Optie-H

Geen artikelen gevonden voor: laderoptie TRX

.
Om de zender van stroom te voorzien, heb je nog 4 stuks AA penlites nodig, al dan niet oplaadbaar.

Geen artikelen gevonden voor: 17154*

.

VOOR DE BRUSHLESS VXL UITVOERING:

Lipo LADER & ACCU
Deze auto met zijn brushless systeem presteert helemaal overweldigend, zowel kwa snelheid als kwa rijtijd, als je hem met LIPO accu's gebruikt. als je met lipo's wilt gaan rijden, hebben we daar een een leuke aanbieding van een complete startset voor LIPO accu's voor:

Geen artikelen gevonden voor: SETLIPB4000

Geen artikelen gevonden voor: SETLIP6000

.