PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

TRAXXAS RUSTLER

Traxxas winkel PK Model RacingWij hebben een speciale afdeling met Traxxas auto's, gemiddeld staan er tussen de 40 en de 80 verschillende sets in voorraad.
 Ook hebben wij 80% van de Traxxas onderdelen uit voorraad leverbaar lipo lader met Traxxas lipo accu

Wij hebben bij alle Traxxas auto's een speciale aanbieding om tegen gereduceerde prijs een snellader en/of andere accu's aan te schaffen.


Zie hiervoor helemaal onder aan de pagina

Geen artikelen gevonden voor: traxxas electric car rustler

.

TRAXXAS RUSTLER

Traxxas Rustler logo Traxxas Rustler Traxxas Rustler courtney Force edition
Traxxas Rustler Pink Edition
De RUSTLER is een twee wiel aangedreven truck voor terrein en verhard. Hij wordt volledig gemonteerd en rijklaar geleverd, inclusief Traxxas stuurwielzender en ontvanger, een digitale stuurservo, een elektronische regelaar met vooruit - rem en achteruit en een extra grote en sterke 550 serie motor, goed voor een topsnelheid uit de doos van rond de 60 km/u (met 7 cellen accu)

Traxxas Rustler chassis

De Rustler wordt geleverd compleet met een originele 3000 mAh Traxxas accu en een lader hiervoor, optioneel bieden we er ook accu's bij aan met een nog langere rijtijd
Traxxas Rustler De Traxxas Rustler wordt standaard geleverd met een super sterke 550 serie (is langer dan een normale motor) 12 wikkelingen motor met bijbehorende elektronische regelaar, waarmee uit de doos zeer goede prestaties mogelijk zijn.

Hoe hard de auto gaat, hangt natuurlijk ook af van de gekozen accu en tandwielverhouding. Bij de Rustler wordt standaard een tandwiel voor trekkracht gemonteerd, maar er wordt ook een groot motortandwiel extra meegeleverd, waarmee in combinatie met een 7 cellen accupack snelheden van rond de 60 km/uur haalbaar zijn

Dat alles met de standaard auto zoals hij uit de doos komt.

Traxxas Rustler tandwielDe Rustler wordt geleverd met een 25 tands motortandwiel gemonteerd, daarmee is een goede overbrengingsverhouding mogelijk voor terrein rijden. Met het los meegeleverde 28 tands motortandwiel zijn de extreem hoge topsnelheden haalbaar op een verharde ondergrond.
Traxxas Rustler chassis  De Rustler beschikt over grote truck wielen en banden, lange draagarmen en heel soepel werkende schokbrekers. Daarmee kan hij elk terrein aan, de ophanging vangt alle schokken op, en de auto gedraagt zich heel stabiel.

De transmissie is helemaal afgesloten, daar kan normaal gesproken geen zand of vuil bij komen 

 

Hij is voorzien van soepel werkende olie gevulde schokbrekers, instelbare turnbuckles, rubber afgedichte kogellagers een slipper clutch een een speciaal tandwieldifferentieel met planetaire tandwielen

TRAXXAS TQi BESTURING MET TELEMETRIE

Traxxas Rustler zenderDeze Traxxas wordt geleverd met een storingsvrije 2.4GHz TQi besturing. Deze zender werkt met een gecodeerd signaal en is niet te storen door een andere zender of externe storingsbron. In het onwaarschijnlijke geval dat er toch een probleem is en de ontvanger geen goed zender signaal meer ontvangt (bv leeg-rakende zender batterijen), wordt de auto stop gezet.
Ook de reikwijdte van deze systemen zijn veel verder dan wat met een kristalzender mogelijk was, in het vrije veld is 2 a 300 meter geen uitzondering.

traxxas telemetry displayDe Traxxas TQi 2.4 GHz zender van de VXL versie kan uitgevoerd worden met een Blue Tooth Module waarmee verbinding gemaakt kan worden met een Smartphone. Bij sommige modellen is het module standaard al gemonteerd, bij sommige andere is het module als optie leverbaar. (Zie hiervoor de specificatie bij de auto in de tekst bovenaan de pagina). Met een BT module in de zender en na het downloaden van een gratis app kun je diverse instellingen van de zender grafisch op het scherm van je iPhone zien en aanpassen, zoals stuuruitslag, exponentieel, draairichting etc,  .
Ook kun je dan diverse sensoren in de auto monteren, waarna je dingen als actuele snelheid, maximaal gehaalde snelheid, gereden afstand, spanning van de accu, temperatuur van de motor etc. kunt aflezen.

klik hier voor meer uitleg over de TQi

ACCU EN LADER

TRaxxas Stampede stekkersTraxxas lader De regelaar en de accu's zijn voorzien van speciale goudstekkers, omdat de standaard stekkersystemen het vermogen van deze auto niet door kunnen laten. Deze stekkers zijn los te verkrijgen om ze zelf aan een accupack te kunnen solderen

Hoewel het het mooiste is om een speciale laadkabel te maken, zijn er ook verloop stekkers om een accu met Traxxas stekker aan een lader te koppelen met een Tamiya style stekker.
Minder aan te raden, maar wel mogelijk is om met een verloopstekker accu's met een Tamiya stekker aan de regelaar met Traxxas stekkers te verbinden. Op den duur zullen er echter problemen met de Tamiya stekker ontstaan.

De nieuwe generatie Traxxas auto's wordt geleverd met een 4A lader die vanuit een 12V auto accu gevoed moet worden. De lader is voorzien van een stekker die in een sigarettenaansteker vaneen auto past.
Traxxas voedingEr is ook een 220 voeding leverbaar, deze is voorzien van een passende contra stekker, en met deze voeding kun je de standaard meegeleverde 12V lader dus ook thuis vanuit het stopcontact voeden. klik hier voor deze 220V voeding, (of zie TRX2976G). Je kunt ook overwegen er een goede NiMh of een NiMh-Lipo combi lader met ingebouwde voeding bij te nemen.

Traxxas Rustler vooraanzicht
traxxas rustler stuur High performance bell crank voor minimaal bumpsteer De VXL is verder ook uitgevoerd met verstelbare turnbuckles met links-rechtse schroefdraad, zodat het camber en toespoor makkelijk af te stellen is
traxxas rustler wielDe VXL versie is volledig voorzien van rubber gesealde lagers, en versterkte wieldragers
traxxas rustler transmissieafgesloten transmissie huis met metalen tandwielen
traxxas rustler tandwielenplanetair achterdifferentieel
traxxas rustler slipper clutchspeciale slipkoppeling
traxxas rustler aandrijfassentelescopische aandrijfassen, met kruiskoppelingen aan beide kanten.
traxxas rustler ophangingLage draagarmen zorgen voor en lange veerweg, zodat de Rustler in elk terrein zijn mannetje staat.
traxxas rustler differentieelextra tandwiel voor hogere snelheden op vlak terrein wordt meegeleverd
traxxas rustler schokbrekersolie gedempte schokbrekers met gepoedercoate witte veren
Traxxas Rustler regelaar

de regelaar is waterdicht, en ook de ontvanger zit in een waterdichte radiobox.

traxxas rustler wheelybarMet het enorme vermogen van de VXL kun je behoorlijk stunten
traxxas rustler 02De grote breedte maakt de Rustler heel stabiel
traxxas rustler `servoVoor het stuur is voorzien in een super sterke digitale servo
Traxxas Rustler motor

 De 12 wikkelingen 550 serie motor zorgt voor enorme vermogens, maar is smeug genoeg om de auto goed onder controle te houden

traxxas rustler bedrading De regelaar is voorzien van een vooruit - rem en achteruit, en kan zowel met 6 tot 9 cellen NiMh accu's als met 2 en 3 cellen Lipo accu's gebruikt worden.

Hij is eenvoudig in te stellen, en voorzien van 3 verschillende programma's: sport mode (met 100% vooruit, 100% rem en 100% achteruit), een race mode (achteruit is uitgeschakeld) en een trainings mode, waarin het vermogen van de motor op 50% wordt begrensd.

Hij is thermisch beveiligd, en beschikt over een in-en uitschakelbare low-voltage detectie, waarmee voorkomen wordt dat Lipo accu's te ver ontladen worden

traxxas rustler stekkers De regelaar is voorzien van speciale goudstekkers, omdat de standaard stekkersystemen het vermogen van deze auto niet door kunnen laten. Deze stekkers zijn los te verkrijgen om ze zelf aan een accupack te kunnen solderen

Hoewel het het mooiste is om een speciale laadkabel te maken, zijn er ook verloop stekkers om een accu met Traxxas stekker aan een lader te koppelen met een Tamiya style stekker.
Minder aan te raden, maar wel mogelijk is om met een verloopstekker accu's met een Tamiya stekker aan de regelaar met Traxxas stekkers te verbinden. Op den duur zullen er echter problemen met de Tamiya stekker ontstaan.

Traxxas Rustler blauw Traxxas Rustler wit
Traxxas Rustler zwart Traxxas Rustler rood
specificaties RUSTLER
Length 445mm
Front Track 311mm
Rear Track 311mm
Weight 1.69kg
Height (overall) 178mm
Wheelbase 289mm
Front Shock Length Long
Rear Shock Length XXLong
Front Tires 2.8" geribbeld
Rear Tires 2.8" step-pin
Front Wheels 2.8" black chrome All Stars
Rear Wheels 2.8" black chrome All Stars
Speed Control Type XL-5 Electronic Speed Control with Forward/Reverse/Brake
Motor (electric) Titan 12T 550 (12-turn)
Gear Ratio 2.72 internal
10.17 final drive
Differential Type Planetary gear diff
Transmission Magnum 272
Steering Bellcrank
Chassis Type Molded Composite Nylon Tub
Radio System Traxxas TQ stuurwielzender
Top snelheid
+/- 60km/u

WAT HEB JE ER VERDER NOG BIJ NODIG

NiMh LADER & ACCU:
Deze Traxxas is compleet met een 3000 mAh Traxxas accu. Deze accu's zijn als basis prima te gebruiken, hoewel er ook betere accu's zijn waar je redelijk wat langer ( tot 40%) kunt rijden.
Er wordt ook een en een automatisch afslaande 4A snellader meegeleverd, maar deze lader werkt alleen vanuit 12V, hij is uitgerust met een stekker voor in een sigarettenaansteker in een auto.
Als optie kun je een bijpassen losse voeding kiezen, waarmee je de lader dan vanuit het stopcontact kunt laden.
Een andere mogelijkheid is om meteen een complete lader aan te schaffen waarmee je dan zowel thuis als vanuit een 12V auto accu zowel NiMh als Lipo accu's kunt laden.

Geen artikelen gevonden voor: TRXSET1

Geen artikelen gevonden voor: battery-TRX-Optie-H

Geen artikelen gevonden voor: laderoptie TRX

.
Om de zender van stroom te voorzien, heb je nog 4 stuks AA penlites nodig, al dan niet oplaadbaar.

Geen artikelen gevonden voor: 17154*

.

VOOR DE BRUSHLESS VXL UITVOERING:

Lipo LADER & ACCU
Deze auto met zijn brushless systeem presteert helemaal overweldigend, zowel kwa snelheid als kwa rijtijd, als je hem met LIPO accu's gebruikt. als je met lipo's wilt gaan rijden, hebben we daar een een leuke aanbieding van een complete startset voor LIPO accu's voor:

Geen artikelen gevonden voor: SETLIPB4000

Geen artikelen gevonden voor: SETLIP6000

.