PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu
terug

Team Durango DETC410 1/10 TOURING CAR KIT

Geen artikelen gevonden voor: T-Durango electric car 10 DETC410 KIT

.

TIP

De Team Durango wordt volledig met inbusschroeven gemonteerd. Deze zijn vrijwel allemaal Metrisch, je hebt in ieder geval de maten 1.5, 2.0 en 2.5 nodig. Alleen de differentielen zitten met hele kleine schroefjes met een sleutelmaat van 0.05inch gemonteerd.
Er zit bij de kit wel een setje passende inbushaakje ( type Ikea), maar daar kun je niet echt fatsoenlijk mee werken.
Wij hebben speciale setjes met 4 metrische inbusschroevendraaiers waar dat veel beter mee gaat. Ook hebben we los een speciale inbusschroevendraaier voor de 0.05inch schroefjes.

Geen artikelen gevonden voor: MPT-021050

Geen artikelen gevonden voor: HT-421900

.

Team Durango DETC410 1/10 TOURING COMPETITION

Team Durango DETC410 1/10 touring-
Team Durango is een bekend merk in de competitie wereld, zowel op het gebied van Off-Road als on-road racing, waarvoor ze de meest high-tech auto's aanbieden. Dat ze weten wat auto's zijn bewijzen de vele belangrijke wedstrijden die ze al gewonnen hebben wel.
Team Durango DETC410 1/10 touring-chassis
Deze Team Durango DETC410 toerwagen is bedoeld voor top-competitie gebruik, maar ook serieuze rijders die gewoon een goede auto willen komen hiermee natuurlijk aan hun trekken.
Het chassis, top deck en schokbrekertorens zijn gemaakt van een top-kwaliteit koolstof, en alle aluminium delen zijn gefreesd uit 7075T6 gehard aluminium, bekend uit de vliegtuig wereld waar licht gewicht en super sterkte de eis is.
Team Durango DETC410 1/10 touring-achteraanzicht
De Team Durango DETC410 touring wordt geleverd als bouwkit waarmee je het complete chassis met ophanging en aandrijving kunt bouwen, maar zonder body, banden en velgen. Ook de benodigde elektronica (besturing, motor/regelaar, accu/lader etc) is niet inbegrepen

Team Durango DETC410 in detail

Team Durango DETC410 1/10 touring-instellingen
De Team Durango DETC410 kan op alle mogelijk manieren ingesteld en aangepast worden.

Om je te helpen met de set up wordt er een uitgebreide handleiding meegeleverd waarin al die aspecten aan bod komen, en waar ook uitgewerkte set-up sheets voorkomen met voorbeelden voor verschillende set-up voor bv banen met weinig grip, met veel grip, hoge of lage snelheids banen, indoor tapijt banen etc. Daarmee kun je de basis set-up makkelijk vinden om op je favoriete baan te rijden.
Team Durango DETC410 1/10 touring-accu
De accu ligt in speciale steunen welke zijdelings over een afstand van 6mm verplaatsbaar zijn, zodat je een perfecte balans kunt vinden.
De accu zelf wordt met tape vast gezet
Team Durango DETC410 1/10 touring-servosteun
De extreem stijve steun voor de servo zit alleen in het midden van het chassis vast. De servo is daarmee "free-floating" en kan nooit de tweak van het chassis beïnvloeden
Team Durango DETC410 1/10 touring-sporing
De stuur geometrie is op diverse manieren aan te passen, ook het z.g. Ackermann effect kan beïnvloed worden door de positie van de kogelkoppen te veranderen
Team Durango DETC410 1/10 touring-hinge pinDe assen van de draagarmen worden gelagerd in kunststof bussen. deze zijn er in verschillende vormen, door een ander lager blok te gebruiken kun je de stand van de draagarm-assen veranderen.
Ook kun je de positie van de braces veranderen en daarmee de mate van anti squad ( duiken) aanpassen
Team Durango DETC410 1/10 touring-aandrijfassenAlle aandrijfassen zijn voorzien van kruiskoppelingen.
Aan de achterzijde normale, maar aan de voorzijde is een dubbele knik koppeling gemaakt, waardoor de wielas een extreem grote hoek kan maken t.o.v. de aandrijfas zelf.

Team Durango DETC410 1/10 touring-aandrijfas
Team Durango DETC410 1/10 touring-schokbrekers Veel aandacht is ook besteed aan de schokbrekers: de behuizing is van geanodiseerd aluminium gemaakt en voorzien van een super gladde coating aan de binnenkant zodat de zuigers soepel kunnen bewegen.
De dop van het schokbrekerhuis is voorzien van een membraan zodat de schokbreker lucht-vrij gemonteerd kan worden.
Het schokbrekerhuis heeft aan de buitenzijde schroefdraad, zodat je door verdraaien van de veerschotel de rijhoogte in kunt stellen
Team Durango DETC410 1/10 touring-differentieel 
Aan de achterzijde is de DETC419 voorzien van een tandwiel diff, zodat ook super sterke motoren gebruikt kunnen worden zonder dat het diff zal slippen.

Aan de voorzijde is een fixed spooldiff gemonteerd voor maximale acceleratie uit een bocht
Team Durango DETC410 1/10 touring-bulkhead-motorsteun De bulkhead zijn symmetrisch en kunnen de tweak van het chassis niet beinvloeden.
Ook de speciale L.C.O.G motorsteun heeft geen invloed op de tweak van het chassis.
Zowel voor als achter is een anti roll bar gemonteerd waarmee je de wegligging kan fine tunen
Team Durango DETC410 1/10 touring-voorkantaan de voorzijde zit een stevige foam bumper opgesloten tussen twee koolstof steunen, zodat een maximale bescherming voor de auto geboden wordt.
De extra sterke stuurblokken draaien in C-Hub carriers, en ook hier is de volledige ophanging af te stellen aan je eigen wensen

Team Durango DEX210 specificaties

lengte 365mm
breedte 185mm
wielbasis 254 - 261mm
gewicht rijklaar +/- 1350 gram
interne reductie 1.95:1
chassis koolstof, 2.25mm
aandrijving 4WD, twee riemen
schokbrekers aluminium behuizing
schokbreker torens koolstof, 3mm
motorsteun 7075 T6 goud geanodiseerd
achterdifferentieel tandwiel diff
voordifferentieel fixed spool diff
niet inbegrepen, maar wel benodigd om te kunnen rijden:
  • body 190mm
  • wielen en banden
  • zender en ontvanger
  • snelheidsregelaar en motor
  • accu (lipo of NiMh)
  • bijpassende lader
  • verf, stekkers etc.