PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu
terug

Hobbyzone Zugo Camera Drone

Geen artikelen gevonden voor: HBZ-Zugo

.

Hobbyzone Zugo Camera Drone

Hobbyzone Zugo Camera Drone

De ZUGO Camera Drone van HobbyZone is een kleine 4 motorige quadcopter maar heeft ondanks zijn micro maat verbluffend goede vliegeigenschappen. Hij vliegt met 4 motoren en wordt elektronisch gestabiliseerd, zodat ja na even oefenen deze quadkopter al snel onder controle hebt.

Hobbyzone Zugo Camera Drone complete set

Hij wordt geleverd inclusief een 4 kanaals 2.4 GHz zender en werkt dus storings vrij. Ook een lipo accu is inbegrepen en een laadkabel welke in de USB poort van een computer geplugd kan worden om de accu van de Drone te laden.

Hij is specifiek geschikt voor binnen gebruik, en kan in de kleinste ruimtes nog gevlogen worden.

Hij is uitgerust met een Camera waarmee je 2Mega Pixel foto's kunt maken, en 760HD filmopnames. De Camera kun je vanaf de zender bedienen.
De Beelden worden opgenomen op een Memmory card, zowel de benodigde kaart als de USB adapter om de kaart uit te lezen worden meegeleverd.

 
de meegeleverde 2.4 GHz zender werkt met een gecodeerd signaal, en is storingsvrij. Hij beschikt over drie modes, (low - medium - high). Je begint in low, waarin de besturing heel rustig reageert, en vliegen makkelijk te leren is. naarmate je beter kunt vliegen kun je voor de hogere modes kiezen en is zelfs stuntvliegen mogelijk.
Hij heeft zelfs een speciale functie om zelfstandig een volledige salto te maken.
Ook kun je er voor kiezen de Zugo op de normale manier te vliegen, waarbij je zelf rekening moet houden in welke richting de drone vliegt t.o.v. jezelf. Als hij naar je toe komt, en je geeft LINKS, dan zal de drone vanuit jouw gezichtspunt dus naar RECHTS gaan.
Als je in de Stick Georienteerde mode vliegt, houdt de drone zelf rekening met de richting waarin hij vliegt, en komt hij naar je toe en je geeft LINKS, dan zal hij van jouw uit gezien ook naar LINKS gaan. Dat is om te beginnen wel heel erg makkelijk

SPECIFICATIES ZUGO DRONE
rotor diameter 55 mm
accu 380mAh lipo
lengte 130mm
breedte 130mm
hoogte 38mm
gewicht 52g
vliegduur +/- 5-7 min
Camera 1Mpx, 760 HD