PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

NITRO START SET

De meeste Nitro auto's zijn nog niet gebruiksklaar, zelfs de meeste Ready to Run versies missen nog diverse zaken die absoluut nodig zijn, zoals een gloeiplug driver (nodig zijn om te kunnen starten), brandstof en een vulfles, maar ook zijn er nog 8 AA penlites nodig voor in de zender en 4 AA penlites voor in de auto om de ontvanger en servo's van stroom te voorzien.
Wij bieden diverse sets aan om je auto gebruiksklaar te kunnen maken, welke bij aanschaf van een Nitro auto voor een speciale set prijs meegeleverd kunnen worden.
Wat je in ieder geval nodig hebt is een start set, bestaande uit een gloeiplug driver met accu en lader, een blik brandstof en een fles waarmee je de brandstof in de tank kunt doen.
Bovendien zijn er nog wat handige dingen aan te raden, zoals omschreven hieronder.
Afhankelijk van je wensen kun je b.v. uit n van de volgende sets kiezen:

Geen artikelen gevonden voor: setoption nitro ac s*

.
Bij veel auto's zitten de ontvanger en de ontvanger accu netjes weggeborgen in een afgesloten box. Om de ontvanger accu op te laden, moet je dan de box openmaken, de ontvanger en de accu er uit halen, de stekkers uit de ontvanger trekken, en die aansluiten op de lader. Na het laden, moet je alles weer aansluiten en in de box wegwerken, en de box weer afsluiten. makkelijker is om de volgende schakelaar met laad-aansluiting er bij te nemen, dan hoef je niets anders te doen dan de lader op de laadaansluiting van de schakelaar aan te sluiten en na het laden weer los te nemen.

Geen artikelen gevonden voor: PK45

.
WAT NOG?
NU BEN JE BIJNA COMPLEET.
Het enige wat je verder nog nodig hebt is wat locktite om diverse boutjes te borgen. In sommige gevallen heb je wat lijm om de banden te lijmen ( bij de meeste RtR auto's is het tegenwoordig al gedaan voor je). Als je voor de complete PK startset gekozen hebt, hoef je dit niet los te nemen, dat zit al bij de set inbegrepen
Als je auto geleverd wordt met met een body die nog niet gespoten is, heb je verf nodig om je body te spuiten. (zie afdeling >bodies > Verf & toebehoren

Geen artikelen gevonden voor: TCRL20-M

Geen artikelen gevonden voor: HPIZ159

.