PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

AXIAL SCX10 Ready to Trail

Geen artikelen gevonden voor: AXIAL crawler sx TR

Geen artikelen gevonden voor: AX4034

AXIAL DODGE RAM POWER WAGON

AXIAL DODGE RAM POWER WAGON
AXIAL DODGE RAM POWER WAGON chassis

AXIAL SCX10 JEEP WRANGLER UNLIMITED RUBICON

ax90028_axial_scx10_jeep_header ax90028_axial_scx10_jeep_openDe Axial SCX10 is een speciaal chassis waarmee je zowel kunt klimmen als een rock crawler, alswel met snelheid off-road rijden. Buiten het speciale stalen chassis met de trailing arm ophangingen, zit het geheim in de aanpasbare overbrengingsverhouding. Door de tandwielen te verwisselen kun je kiezen uit een overbrengingsverhouding van 15:1 voor snel off-roaden, tot 74:1 voor super stijl klim werk.
De SCX10 is in diverse uitvoeringen leverbaar, zowel als ready to run incl. besturing, motor en regelaar, als in zelf te bouwen kit vorm van een rollend chassis
ax90028_axial_scx10_jeep_interieur ax90028_axial_scx10_jeep_reserveband
Veel aandacht is ook naar diverse details gegaan, zodat het geheel er realistisch uitziet. zie bv het complete interieur en de wegklappende reserve band.
ax90028_axial_scx10_jeep_open axial jeep losse kap ax90028_axial_scx10_jeep_dicht
Standaard is de body open, waarbij de fraaie rolkooi in zicht is. als optie is ook een losse kap leverbaar, waarmee je een gesloten uitvoering kunt maken

AXIAL SCX10 JeepĀ® Wrangler G6 Falken Edition - RTR

Axial Jeep Wrangler G6 Falken Edition

AXIAL SCX10 TRAIL HONCHO

axial scx trail honcho
axial scx trail honcho zijkantGet ready to hit the trails now with the new SCX10 Ready-to-Run TR (Trail Ready). The TR features a true steel C-channel ladder frame with bolt on shock hoops, molded skid plate, and dual spring oil filled shocks. These are just a few of the items that make this one capable off-road truck. The Dingo truck body is also specifically designed for the trail because it incorporates a realistic molded roll cage and fender flares which are molded in tough durable composite plastics that will withstand the abuse of some of the toughest trail runs. Also when the sun sets, the outings don't stop either because a total of 6 LED's brightly illuminate the trail, so there's no trail too treacherous for the SCX10 TR.
axial scx trail honcho open chassis

STANDARED FEATURES "FULLY LOADED"

axial scx trail honcho body

STANDARD FEATURES / SPECS

ax90028_axial_scx10_jeep_achteras

zoals gewenst voor gebruik als crawler.
ax90028_axial_scx10_jeep_centrale aandrijfassenDe aandrijving is zeer robuust uitgevoerd, met dikke assen en grote kogellagers, en achter het spurgears een slipperclutch.
Door het aanpassen van de tandwielen kun je diverse overbrengingsverhoudingen kiezen.
De lichtste overbrenging is 74 op 1, daarmee is de topsnelheid heel laag, maar beschikt de auto over een enorme trekkracht, Maar ax90028_axial_scx10_jeep_ je kunt ook een zwaardere overbrenging kiezen, tot 15 op 1 aan toe. Daarin is de snelheid 5 x zo hoog, maar met minder koppel natuurlijk, dit doe je om er hard mee te kunnen rijden.
Het vermogen wordt via twee aandrijfassen met dubbele kruiskoppelingen overgebracht op de  super ribuuste starre voor- en achteras met sperbare differentielen
ax90028_axial_scx10_jeep_chassisHet chassis wordt opgebouwd op twee stalen liggers die het dragende deel van de auto vormen.
ax90028_axial_scx10_jeep_radioboxHierop en aan worden alle andere componenten gemonteerd, waarmee een super stijf geheel gevormd wordt

voor de ontvanger is een waterdichte box voorzien
ax90028_axial_scx10_jeep_motor


Motor en transmissie zijn in het midden van het chassis gemonteerd voor een juiste balans. Alle tandwielen zijn afgeschermd, zodat overmatige slijtage voorkomen wordt.
Op de foto links zie je ook de waterdichte radiobox, en de waterdichte regelaar
ax90028_axial_scx10_jeep_ophanging..ax90028_axial_scx10_jeep_schokbrekers
De ophanging bestaat uit lange trailing arms die de verbinding tussen het chassis en de assen verzorgen. Tesamen met de speciale langeslag schokbrekers is zo een enorm soepele vering ontstaan met lange veerwegen, die onder de meest extreme omstandigheden de wielen op de grond houdt
ax90028_axial_scx10_jeep_chassis opbouw
CHASSIS
Wheelbase: 313mm (11.4")
Width: 227mm (9")
Height: 150mm (5.9")
Ground Clearance: 68mm (2.7")
Weight: +/- 1800g
BODY
Length: 457mm (16.7")
Width without fender flares 216mm (7.0")
Height: 137mm (5.7")
ELECTRONICS  
Radio: 2 channel 2.4 GHz
Servos: 1 hi-torque metal gear (standard size)
ESC: forward and reverse
Motor: 27T 540/550 size
Verlichting LED controller,
2 witte en 2 rode LED's
REQUIRED ITEMS (NOT INCLUDED)
Battery: (1) 7.2v Stick Pack
Battery: (8) AA size batteries
De Axial Crawler wordt geleverd als Ready to Run, maar zonder lader en accu's. Een voorbeeld van een passende lader staat hieronder, maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden, kijk daarvoor op de pagina "laders"

Geen artikelen gevonden voor: laderoptie

.
met onderstaande accu heb je voldoende stroom om ruim een uur mee te rijden:

Geen artikelen gevonden voor: batteries Stickpack

.