PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

Afstand bestuurbare benzine auto

afstand bestuurbare benzine auto - Losi desert buggyVoor een afstandbestuurbare benzine auto is PK Model Racing het juiste adres.

Een bestuurbare auto op benzine hoeft geen vermogen te kosten, onze standaard lage prijzen bewijzen het.

Ons aanbod

U vindt talloze op afstandbestuurbare benzine auto's die stukken goedkoper zijn dan normaal.
Ook spelletjes, consoles en regelaars kunt u hier aanschaffen tegen een aantrekkelijk hoge korting.
U heeft een vraag over een bestuurbare auto op benzine? Laat het ons weten of kijk verder op onze website.
Wij nemen graag de tijd voor u om al uw vragen te beantwoorden!

rc benzine auto kopen - losi 5Tafstand bestuurbare benzine auto kopen - pk model racing

Een RC auto met een benzine of nitro motor kopen om voor jezelf of om cadeau te doen? Een passende RC auto is bij PK Model Racing zo gevonden.

Radiografisch bestuurbare auto's zijn onze expertise. Ons assortiment bestaat vrijwel alleen uit RC auto's, hoewel we ook een kleine afdeling vliegtuigen en helikopters en een paar leuke speedboten hebben, is 95% van wat we doen gebaseerd op RC auto's.

Die hebben we dan ook in alle soorten en maten, van een micro 1/24 tot de grootste 1/4 big scale auto's met een 30cc benzine motor.

Ook hebben we zowel simpele maar betrouwbare en aantrekkelijk geprijsde  sets voor wie rustig aan wil beginnen, tot super gespecialiseerde race monsters voor wedstrijd gebruik, zowel met elektro aandrijving als met brandstof motoren

Dat zijn er zo veel dat we ons voor kunnen stellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, maar daar zijn wij voor!.

pk model racing winkel waar je een RC auto kunt kopenDoor onze specialisatie kunnen wij ons na een kort inleidend gesprek goed inleven in wat u in een auto zoekt en er van verwacht, zodat wij u een passend advies kunnen geven over wat wel en wat niet te doen. Als u net wilt gaan beginnen gaan we geen dure competitie auto adviseren, als u een betere auto wilt gaan we u geen speelgoed auto aan praten.

Dus profiteer van onze 30 jarige ervaring op RC model auto gebied en kom eens langs om rustig rond te kijken, u ziet dan niet alleen 800 m2 aan RC auto's uitgestand staan ( en 18.000 verschillende onderdelen), maar ook ons unieke indoor circuit waar op dinsdag en donderdag avond en de gehele zaterdag op gereden wordt door rijders vanuit het gehele landpk model racing indoor circuit

 Zoals gezegd: onze medewerkers hebben een passie voor hun vak en nemen graag de tijd om met u mee te denken. Als u al precies weet wat u wilt, dan kunt u het product vinden op deze website. In de zoekbalk op de homepage kunt u zoeken op artikelnummer, productnaam of omschrijving.

Veel winkelplezier!