PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

-Uw Bestellijst -

 • PK Model Racing is per 1 Nov. gesloten, maar we hebben nog wel wat speciale opruimartikelen op de ste staan die u nog kunt bestellen
 • Mocht een artikel wat u via iDeal betaald heeft niet meer leverbaar zijn, dan zullen we contact met u opnemen, en wordt het verschuldigde bedrag aan u teruggestort
 • U kunt artikelen van de bestellijst verwijderen door op de knop "x" te klikken, of door het aantal op nul te zetten.
 • U kunt ook het aantal in willekeurig welk ander aantal veranderen en op "=" te klikken of enter te geven.
 • Als u uw bestelling afmaakt, vindt u twee schermen verder onder aan de pagina met betalingsgegevens een box waar u opmerkingen betreffende deze bestelling of een artikel nummer kunt invullen van een artikel wat u wilt bestellen maar niet op de site kunt vinden
art# naam € incl. BTW stuks totaal
Sub totaal € 0.00
Verzendkosten
€ 0.00
Totaal bestelling € 0.00

Betalingswijze

 • ideal logoIdeal
  U kunt nu kiezen voor betaling met Ideal. In dat geval wordt u zodra u de bestelling doet omgeleid naar de Ideal pagina van uw eigen bank, en kunt u daar de betaling veilig afhandelen. Wij verzenden de bestelling zo snel mogelijk, in de meeste gevallen binnen 24 uur. Mochten er zaken zijn die niet direct te leveren zijn, dan worden die zodra ze beschikbaar komen zo snel mogelijk na, zonder extra verzendkosten.

 • Vooruitbetaling ber bank
 • Onze product range brengt met zich mee dat er vrij vaak wat aan de bestelling veranderd moet worden voor hij verstuurd wordt.
  B.v. je bestelt banden en velgen die niet bij elkaar passen. Als wij zoiets opmerken (is geen garantie, maar we proberen het wel), sturen we een berichtje om te vragen of dat bewust gedaan is, en in de meeste gevallen volgt daaruit dat voor andere banden en of velgen gekozen wordt. Of er is iets niet, maar er is wel goed alternatief voor. In overleg kan dat dan geleverd worden.
  Of iets is helemaal niet leverbaar. Zo zijn er vele omstandigheden die er voor zorgen dat een bedrag van een bestelling kan veranderen.
 • Als u voor vooruitbetaling per bank kiest, maken wij eerst de bestelling verzendklaar, al dan niet met wijzigingen, en u krijgt dan een mail waar in staat wat er klaar staat om te verzenden, met de betalingsgegevens.
  Als u dat via internet-bankieren overmaakt, hebben wij dat vaak binnen enkele uren binnen, en kan het pakket verstuurd worden.
 • Op deze manier betaalt u dus nooit voor iets wat u niet krijgt, maar omdat de betaling wat langer op zich laat wachten, zit er wat meer vertraging in de verzending

 • CREDIT KAART
  creditcard_logoEenvoudig en veilig is ook het betalen per credit kaart. Ook bij deze betaal wijze wordt de transactie pas bij uw credit kaart maatschappij geregeld als de bestelling klaar staat om te versturen, ook hier betaalt u dus alleen voor wat u krijgt.

 • U geeft uw kaart gegevens niet meer direct bij het bestellen aan ons door, maar zodra uw bestelling klaar staat krijgt u van ons een mail met een link naar een beveiligde Pay per Link betaalpagina van Paysquare/Ingenico
 • Daar hoeft u pas uw kaart gegevens in te vullen en wordt u ook om het wachtwoord gevraagd wat door uw creditkaart maatschappij bij uw kaart verstrekt is. Wij hoeven uw kaart nummer dus niet meer te weten.
 • Dit is een voor beide partijen veel veiliger manier van betalen met een credit kaart, omdat niemand zonder het wachtwoord van uw kaart uw kaart gegevens kan gebruiken.
  Mocht u twijfelen aan de echtheid van dit systeem, vult u dan eens een foutief wachtwoord in, u krijgt dan een error melding. Dat kan alleen zo zijn als ook echt de kaart maatschappij de gegevens controleert, zij zijn de enige die kunnen weten of een password klopt of niet!
 • Wij krijgen na afronding direct een melding dat een geldige betaling id gedaan, en kunnen dan gelijk het pakket opsturen.


VERZENDKOSTEN
 • Zendingen boven een waarde van 50.00 euro zijn binnen Nederland vrij van verzendkosten, Voor zendingen onder een waarde van 50.00 euro binnen Nederland rekenen wij een vaste bijdrage in de verzendkosten van € 6.50 incl. BTW.
 • Voor zendingen naar België en andere landen van Europa hanteren we een bijdrage in de verzendkosten van 7.50