PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

PK Model Racing


   Madame Curiestraat 20   
3316 GN Dordrecht
Nederland

 


 E-mail: info@pkracing.nl
Verzend voorwaarden binnen Nederland
PRIJZEN
De prijzen op onze site worden zo actueel mogelijk gehouden, en worden in principe ook gehandhaafd, met uitzondering van duidelijke fouten die soms ontstaan door een programma of conversie fout in de database. Wij krijgen de prijzen over het algemeen aangeleverd door onze leveranciers, en ondanks dat we die zo zorgvuldig mogelijk controleren, komt het een heel enkele keer voor dat er bv een foutief teken in zo'n prijslijst staat, waardoor een prijs bij een artikel op 0 komt te staan. In zo'n duidelijk geval van een foutieve prijs behouden wij ons het recht voor dat artikel niet voor die prijs te leveren.
SPECIFICATIES
Wij doen ons uiterste best specificaties zo juist mogelijk te geven, en actueel te houden. Helaas is het niet te voorkomen dat een specificatie verandert zonder dat wij dat weten. Wij zullen in zo'n geval als het ons opvalt en indien mogelijk altijd eerst even contact opnemen voor we een artikel met een gewijzigde specificatie leveren, zeker als het een belangrijke afwijking betreft.
LEVERTIJD
Bestellingen worden zo veel mogelijk binnen 1 a 2 WERK dagen verstuurd. Houd er s.v.p. rekening mee dat we 's zaterdags geen mails of bestellingen kunnen verwerken of versturen, en dat we 's maandags gesloten zijn. Bestellingen en mails die ons na vrijdag 12.00uur bereiken, worden dus pas dinsdags gelezen en verwerkt.

BACK ORDERS
Als een door u besteld onderdeel niet in voorraad is, checken we eerst bij onze leveranciers of het onderdeel daar wel in voorraad is. Zo ja, dan houden we de bestelling 1 of 2 dagen vast, tot het desbetreffende onderdeel binnen is, en versturen dan je bestelling. Heeft de leverancier het ook niet, dan versturen we de order zonder dat onderdeel.
indien je per iDeal betaald hebt, is de volledige bestelling al betaald, en nemen we een e.v. niet direct leverbaar artikel in back order, en sturen dat na zodra het leverbaar is zonder extra verzendkosten. Dit geldt ook indien je voor vooruitbetaling per bank hebt gekozen, en het volledig bedrag direct zelf al per bank hebt overgemaakt.
Als je hebt gekozen voor vooruitbetaling per bank kun je ook wachten tot je een mail van ons krijgt met de betalingsdetails van de zending die voor u klaar staat, in dat geval betaalt u alleen voor wat u krijgt. In dat geval houden we geen Back orders bij. Als je bij een latere bestelling dat betreffende onderdeel dus nog steeds wilt hebben, moet je het zelf weer opnieuw bestellen. U kunt wel aangeven dat u het artikel in Back order wilt laten staan, dan wordt het wel berekend en sturen we het na zodra het binnen is. Als je al weet dat een onderdeel op het moment niet leverbaar is, en je wilt het hebben zodra het er weer is, kun je dat expliciet vermelden en vragen of we het artikel op willen sturen zodra het leverbaar is. Maar dat moet je dus zelf kenbaar maken.

VERZENDKOSTEN
Een gemiddelde zending kost in totaal ongeveer 7.50 euro. Wij rekenen slechts een deel daarvan door.
Voor bestellingen binnen Nederland geldt dat bestellingen met een artikelwaarde onder de 75 euro een bijdrage in de verzendkosten berekend wordt van 6.50 euro. Zendingen boven de 75 euro worden zonder verzendkosten verstuurd.
Voor retourzendingen dient u eerst contact met ons op te nemen. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.
Bij restitutie van het aankoopbedrag van een volledige bestelling behouden wij ons het recht voor een bedrag van 7.50 aan administratie kosten in te houden.
 
BETALING WIJZE
Het makkelijkst is de betaling per iDeal. In dat geval wordt u na het versturen van de bestelling direct naar de betaalsite van uw eigen bank geleidt, en kunt u direct het verschuldigde bedrag overmaken. Onderdelen die niet direct leverbaar zijn worden zodra ze beschikbaar zijn gratis nagestuurd. Mocht iets onverhoopt helemaal niet leverbaar meer zijn, dan wordt dat bedrag teruggestort

VOORUITBETALING PER BANKOVERSCHRIJVING
U kunt ook kiezen voor vooruitbetaling per bank overschrijving. In dat geval verzamelen we eerst de order, en sturen je dan een bericht met het totaal bedrag van de leverbare artikelen en onze bank gegevens.
Je kunt dan het bedrag overmaken, en wij sturen de order af zodra het geld binnen is. Met het huidige Electronic Banking systeem duurt dat vaak niet langer dan een paar uur.
U betaalt dus niet op het moment van bestellen, maar pas als de order klaar staat om verstuurd te worden. Dit omdat er vaak iets veranderd moet worden, bv omdat je wielen en banden bestelt die niet niet bij elkaar passen. Als ons dat opvalt (dat kunnen we niet altijd garanderen) nemen we eerst contact op of dat de bedoeling was. Vaak moet er dan iets gewijzigd worden, en komt er dus een ander eindbedrag uit de bus. Datzelfde kan ook zijn omdat een bepaald onderdeel niet leverbaar is, maar wel een vergelijkend iets met een andere prijs. Of omdat iets helemaal niet leverbaar is.

CREDIT KAART
Eenvoudig en veilig is ook het betalen per credit kaart. Ook bij deze betaalwijze wordt de transactie pas bij uw credit kaart maatschappij aangevraagd als de bestelling klaar staat om te versturen.
De kaart gegevens worden verstuurd via een SSL protocol, d.w.z. de gegevens worden via een unieke code versleuteld en zijn alleen door ons programma te decoderen. U hoeft niet bang te zijn dat iemand anders van deze gegevens gebruik kan maken.
U krijgt tijdens de betalingsinvoer u in de bovenbalk van de browser geen slotje te zien die secure logoaangeeft dat er een beveiligde verbinding gebruikt wordt. Dat schijnt alleen te werken als er geen frames gebruikt worden. Doordat onze site met frames opgebouwd is, wordt alleen het frame waarin de gegevens staan via het SSL protocol verstuurt en zie je dus niet het slotje. Wel ziet u op de pagina het secure logo van Comodo wat aangeeft dat er een SSL verbinding is.
Hoe dan ook: u kunt gerust zijn, uw gegevens zijn echt veilig.

Verzendvoorwaarden andere landen binnen Europa:

 • Bestellingen buiten Nederland kunnen alleen per Credit Card of bij vooruit betaling per bank geleverd worden,
  • Internationale Rembours zendingen zijn niet meer mogelijk.
  • Verzendkosten België: de werkelijke verzendkosten naar België bedragen voor ons helaas minimaal 17.50.
   Wij rekenen voor onze klanten uit België slechts een bijdrage in de verzendkosten van 7.50 per verzending
 • Verzendkosten andere landen binnen EUROPA, (m.u.v. Nederland en België):
  • Order value EURO 0.00 - 100.00: Euro 13.50
  • Order value EURO 101.00 or more: EURO 10.00