PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu
terug

HOBBYZONE VLIEGTUIGEN

Geen artikelen gevonden voor: hobbyzone*

.

HOBBYZONE VLIEGTUIGEN

De Hobbyzone serie is een leuke aanvanger serie, volledig gebouwd, en geleverd inclusief besturing, accu en lader.
Er is dus verder niets meer bij nodig

hobby zone Champ

De Champ RTF is een complete vliegklare set waarmee je op een leuke manier kunt leren vliegen. De set is compleet met een 2.4 GHz 4 kanaals zender en een 3 kanaals ontvanger. Hij is klein en licht, en door die lage massa hoef je minder bang te zijn voor schades tijdens het landen. Het is een stabiel en makkelijk vliegtuigje waarmee je zelfs bij een beperkte ruimte kunt vliegen. Als je eenmaal kunt vliegen, kun je de zender gebruiken bij elk ander Bind en Fly vliegtuig uit de Hobby en Parkzone serie, daarvoor heb je dus geen andere zender meer nodig.

De set wordt compleet geleverd incl. 3.7V lipo accu en lader, motor en regelaar, en volledige besturing, plus uitgebreid handleiding en vliegtips (Engels).

spanwijdte 517mm
lengte 365mm
gewicht 38gram
besturing Spektrum DSM2, 2.4GHz 4 kanaals zender en 3 kanaals ontvanger
accu 3.7V - 150 mAh lipo
hobby zone Super Cub

Deze Super Cub is een perfect trainingsvliegtuig waarmee je het besturen van een vliegtuig via gas, stuur en hoogteroer kunt leren. Deze kist is dus nog niet uitgerust met rolroeren, wat het vliegen voor een beginnen een stuk makkelijker maakt. Een ander voordeel is de speciale Anti-Crash Technologie waarmee dit vliegtuig is uitghobby zone Super Cuberust.
Anti-Crash Technologie zorgt ervoor dat je eerste vluchten soepel en stabiel verlopen. Het werkt met speciale optische sensoren en software die je vliegwijze analyseren. Als de ACT merkt dat dat je de controle verliest en een steile duik maakt, grijpt het in en trekt het toestel recht zodat je de controle weer over kan nemen. Als je alles goed onder de knie hebt, schakel je de ACT uit, en kun je loopings en geavanceerde manoeuvres maken zonder dat de ACT in grijpt.

Deze vliegtuigen worden geleverd in een doos, en zijn vrijwel volledig vliegklaar. Je hoeft alleen de vleugels en het landingsgestel nog te monteren, en wat kleine dingetjes vast te zetten, en de accu's te laden. Al met al moet je binnen 1 uur de lucht in kunnen

De Super Cub is leverbaar in diverse uitvoeringen:

  • De HBZ7300 is uitgevoerd met een normale FM zender, Deze zender is uitgevoerd met een X-poort welke gebruikt kan worden voor parachute droppings vanuit het vliegtuig ( in combinatie met de optionele Areal Drop Module). De7300 is ook uitgerust met bevestigingspunten voor drijvers (HBZ7390), waarmee je het toestel kunt wijzigen in een watervliegtuig
  • De HBZ7400 wordt geleverd inclusief een 2.4 GHz Spektrum 4E zender. Deze 4E zender kan ook met andere BnF (Bind en Fly) vliegtuigen gebruikt worden, zodat je als je met een andere kist wilt gaan vliegen, daar geen zender bij hoeft te kopen.
spanwijdte 1200mm
lengte 825mm
gewicht 715gr
motor 480 brushed
servo's 3 stuks
propeller 9x6
accu 11.1V - 1300 mAh lipo
lader 12V lipo lader met balancer
hobby zone Super Cub