PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu
terug

HPI E-Firestorm FLUX 10T

PK Model Racing heeft het grootste assortiment HPI Auto's, HPI onderdelen en HPI Tuningsdelen in voorraadHPI shop van PK Model Racing
  • HPI is wereld wijd een van de grootste op het gebied van RC auto's. Vrijwel alle HPI auto's zijn ontworpen om lekker te rijden en daarbij ook nog een robuust te zijn. (er zijn ook -heel populaire- merken die alleen de buitenkant belangrijk vinden) .
  • HPI heeft ook een race afdeling waar competitie auto's ontwikkeld en gemaakt worden (veelal onder de naam HOTBODIES uitgebracht), en veel HPI auto's zijn daarvan afgeleid en aangepast aan serieus recreatie gebruik, door dure exotische materialen weg te laten, maar wel gebruik te maken van de betere constructiesterkte van de belangrijke onderdelen.
  • Alle HPI auto's voldoen aan de huidige eisen van waterdichte elektronica, storingsvrije 2.4gHz besturing, zijn volledig voorzien van kogellagers, stalen aandrijfassen, differentiëlen met stalen tandwielen, en in de meeste gevallen op een metalen chassis opgebouwde constructie etc.
  • PK Model Racing heeft het grootste assortiment aan HPI auto's, onderdelen en tuningsdelen uit voorraad leverbaar.
  • Mochten we een onderdeel niet in voorraad hebben, dan wordt dat voor u besteld bij de importeur. Gemiddeld bestellen we daar 2 x per week, de gemiddelde levertijd bedraagt dan ongeveer 5 werkdagen.

Geen artikelen gevonden voor: HPI electric cars EFI-x

.

HPI E-Firestorm FLUX 10T Truck SPECIFICATIES

hpi firestorm FLUX elektro brushless

De E-Firestorm 10T Flux is een leuk geprijsde 2 wiel aangedreven elektro truck, welke kant en klaar gebouwd, inclusief gespoten body geleverd wordt. De FLUX versie is uitgerust met een super snelle borstelloze motor en bijbehorende regelaar. Hij kan gebruikt worden in combinatie met een 6 of 7 cellen NiMh stick pack, maar ook met een 2 cellen Lipo, waarmee hij meteen nog sneller is dan met een NiMh accu, en hij kan ook met een 3 cellen Lipo accu gereden worden. Wij hebben het ook geprobeerd, spectaculair, maar alleen voor ervaren rijders! Voor minder ervaren rijders raden we aan om niet verder dan een 2 cellen Lipo te gaan!

De set is compleet met besturing (stuurwiel zender), maar zonder accu (6 cellen-7.2V of 7 cellen 8.4V stick pack NiMh accu, of een 2 of 3 cellen Lipo accu) en een lader hiervoor.

HPI FIRESTORM FLUX - BRUSHLESS
HPI FIRESTORM FLUX - BRUSHLESS

De motor/regelaar combinatie bestaat uit een borstelloze motor en bijbehorende speciale regelaar, welke toegepast kan worden in diverse 1/10th Electro touring cars, buggies en trucks.

Een borstelloze motor is razend snel, en kent nauwelijks slijtage of onderhoud. Ook zal de prestatie in de loop van de tijd nauwelijks teruglopen, zoals met een motor met koolborstels wel snel gebeurt.

Met een standaard 6-cell NiMh battery pack of 2S LiPo (8.4 volt) pack haal je al gauw 65 km/u met de standaard gearing!

De nieuwe 4 polige 4000 motor is qua vermogen ruim voldoende voor deze auto, in combinatie met een 3 cellen Lipo zelf extreem snel (124 km/u plus) en bijna onhandelbaar!

De nieuwe HPI regelaar is waterdicht, kan met 6 of 7 cellen NiMh accu's of met 2 of 3 cellen Lipo accu's gebruikt worden. Hij heeft een lipo mode welke bij gebruik met lipo accu's er voor zorgt dat de accu's niet te diep ontladen kunnen worden.

De meegeleverde besturing is een speciaal voor HPI gemaakte 2.4 GHz zender set, ook de ontvanger hiervan zit waterdicht opgeborgen in een ontvangerkastje.

Deze 2.4 GHz set kent geen last van storing, en geen invloed van andere zenders in de omgeving. De zender en ontvanger zoeken een vrij kanaal en communiceren met elkaar via een unieke code. Dus zender aanzetten, auto aanzetten, en rijden. Mocht de auto buiten bereik komen (wat heel ver weg is), dan treed de ingebouwde failsafe in werking, en stopt de auto.

HPI FIRESTORM FLUX - BRUSHLESS
Als bonus krijg je bij de HPI E-Firestorm Flux een wheely bar, die je bij dit vermogen ook wel nodig hebt!.
Bovendien krijg je er een speed set met tandwielen bij, welke je kunt monteren als je (alleen op een harde ondergrond) gaat voor de hoogste topsnelheid.
Als derde zit er een speciale accu klem bij waarmee je een grotere-dikkere accu kunt monteren

WAT HEB JE ER VERDER NOG BIJ NODIG

NiMh LADER & ACCU
De HPI Flux wordt geleverd zonder accu en/of lader, die moet je er dus nog apart bij kopen als je die nog niet hebt

Geen artikelen gevonden voor: laderoptie

Geen artikelen gevonden voor: batteries Stickpack

.
Lipo LADER & ACCU
Wil je nog meer snelheid uit je Flux, dan moet je het gebruik van Lipo accu's overwegen. De Flux is geschikt voor zowel een 2 als een 3 cellen Lipo, maar geloof ons, met de 3 cellen Lipo krijg je zoveel vermogen, dat er niet meer mee te rijden valt. Maar met een 2 cellen Lipo zijn de prestaties zowel in acceleratie als in topsnelheid grandioos (+/- 25% meer als bij NiMh accu's):

Geen artikelen gevonden voor: SETLIPTC

Geen artikelen gevonden voor: SETLIP6000

.
Om de zender van stroom te voorzien, heb je nog nodig 4 stuks AA penlites, al dan niet oplaadbaar.

Geen artikelen gevonden voor: 17154*

.