PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu
terug

HPI BLITZ SHORT FLUX BRUSHLESS COURSE RACING TRUCK

PK Model Racing heeft het grootste assortiment HPI Auto's, HPI onderdelen en HPI Tuningsdelen in voorraadHPI shop van PK Model Racing
  • HPI is wereld wijd een van de grootste op het gebied van RC auto's. Vrijwel alle HPI auto's zijn ontworpen om lekker te rijden en daarbij ook nog een robuust te zijn. (er zijn ook -heel populaire- merken die alleen de buitenkant belangrijk vinden) .
  • HPI heeft ook een race afdeling waar competitie auto's ontwikkeld en gemaakt worden (veelal onder de naam HOTBODIES uitgebracht), en veel HPI auto's zijn daarvan afgeleid en aangepast aan serieus recreatie gebruik, door dure exotische materialen weg te laten, maar wel gebruik te maken van de betere constructiesterkte van de belangrijke onderdelen.
  • Alle HPI auto's voldoen aan de huidige eisen van waterdichte elektronica, storingsvrije 2.4gHz besturing, zijn volledig voorzien van kogellagers, stalen aandrijfassen, differentiëlen met stalen tandwielen, en in de meeste gevallen op een metalen chassis opgebouwde constructie etc.
  • PK Model Racing heeft het grootste assortiment aan HPI auto's, onderdelen en tuningsdelen uit voorraad leverbaar.
  • Mochten we een onderdeel niet in voorraad hebben, dan wordt dat voor u besteld bij de importeur. Gemiddeld bestellen we daar 2 x per week, de gemiddelde levertijd bedraagt dan ongeveer 5 werkdagen.

Geen artikelen gevonden voor: HPI electric cars blitz FL*

.

HPI BLITZ SHORT FLUX BRUSHLESS COURSE RACING TRUCK

HPI BLITZ FLUX brushless
De HPI Blitz is ontworpen voor hevige competitie, en goede rijeigenschappen hebben dan ook voorop gestaan. Maar ook als je geen competitie rijdt, kun je hiervan natuurlijk ook gebruik maken.

nu is hij ook leverbaar met een brushless motor en bijbehorende regelaar

hpi bRUSHLESS AANDRIJVING
HPI Bullet regelaar
Het vermogen naar de brushless motor wordt geregeld door de waterdichte HPI Flux EMH3s regelaar.

Deze is voorzien van een elektrische koelventilator voor een onbezorgd continu gebruik

Ook de regelaar is volledig water en stofdicht

De EMH3s is geschikt voor zowel NiMh accu's als voor 2 en 3 cellen Lipo accu's. Vooral met een 3 cellen Lipo accu is het vermogen bijzonder groot en is het rijden heel spectaculair, maar denk er wel om dat de slijtage dan ook verdubbelt!
HPI BLITZ FLUX brushless open

Zo is deze Short Course Truck veel stabieler dan vele andere trucks die op de markt zijn, o.a. door zijn lage zwaartepunt, terwijl hij toch ruim voldoende bodemvrijheid heeft om door het ruwste terrein te rijden.
Zoals je ziet is de auto dusdanig ontworpen dat het zwaartepunt zo laag mogelijk is, wat de stabiliteit natuurlijk enorm ten goede komt. Ondanks dat heb je een enorme bodemvrijheid. Natuurlijk is de bodemvrijheid instelbaar door de positie van de veren op de schokbrekers te veranderen, als je op een vlak terrein rijdt kun je hem lager zetten, waardoor de handling nog beter wordt.
De schokbrekerhuizen zijn daartoe aan de buitenzijde van schroefdraad voorzien, zodat je door de veerschotels te verdraaien de rijhoogte kunt bepalen.

HPI BLITZ FLUX brushless zwart

Short course trucks zijn mateloos populair doordat ze goede terrein eigenschappen combineren met binnen de body liggende wielen, zodat de wielen niet zo makkelijk in de wielen van een andere auto haken, of achter obstakels blijven hangen.

HPI Blitz zwaartepunt

Alle onderdelen van de HPI Blitz zijn zo laag mogelijk op het chassis bevestigd, voor een zo laag mogelijk zwaartepunt en de daarbij behorende goede eigenschappen.
De ontvanger is in een waterdichte ontvangerbox gemonteerd, en ook de elektronische regelaar is waterdicht, zodat je auto tegen de ruwste omstandigheden bestand is.
De Blitz is zowel aan de voor en achterzijde, als aan beide zijkanten van energie absorberende bumpers voorzien, zodat schade aan de auto zoveel mogelijk beperkt wordt.
De speciale achterwielblokken met 3 graden toespoor geven de Blitz maximum tractie en stabiliteit

Deze HPI Blitz is volledig gebouwd, en klaar om mee te rijden, alleen een accu en lader en 4 AA penlites voor in de zender zitten er nog niet bij.
natuurlijk kunnen we deze delen ook tegen scherpe prijzen aanbieden, zie daarvoor onder aan deze pagina.
HPI Blitz stuurblokken
De voorassen lopen op kogellagers in de stuurblokken, de voorwielen worden op standaard 12mm zeskant -meenemers gemonteerd, wat een grote keuze in velgen mogelijk maakt
HPI Blitz achteras
De aandrijfassen zijn van staal en kunnen dus een stootje hebben. Ook de achterassen lopen op stofdichte kogellagers.
HPI Blitz transmissie
De transmissie is met stalen tandwielen uitgevoerd, en is uitgelegd voor de sterkste motoren.
HPI Blitz schokbrekerbrDe Schokbrekers hebben een schroefdraad-hoogteverstelling, zodat de rijhoogte makkelijk in te stellen is
HPI Blitz bumper
Zowel voor- als achter is de Blitz uitgevoerd met extra sterke bumpers
HPI Blitz achterbumper
HPI Blitz ontvanger box
De ontvanger is gemonteerd in een waterdichte ontvangerbox
HPI Blitz kogellagers
alle draaiende delen van de transmissie zijn met kogellagers uitgevoerd
HPI zenderDe besturing bestaat uit een stuurwielzender met bijbehorende ontvanger welke op de 2.4 GHz band werkt.

Dat wil zeggen geen storing, een enorme reikwijdte en geen getob met andere zenders op dezelfde frequentie: zender en ontvanger werken met een gecodeerd signaal en zoeken zelf een eigen vrije frequentie, dus zender aan, auto aan en rijden maar!

WAT HEB JE ER VERDER NOG BIJ NODIG

NiMh LADER & ACCU

Geen artikelen gevonden voor: LADOPNI*

Geen artikelen gevonden voor: batteries Stickpack

.

LIPO ACCU EN LADER

Je kunt de flux ook gebruiken met lipo accu's, dat geeft nog meer snelheid en acceleratie, en een langere rijtijd.

Geen artikelen gevonden voor: SETLIPB4000

Geen artikelen gevonden voor: SETLIP6000

.
Om de zender van stroom te voorzien, heb je nog nodig 4 stuks AA penlites, al dan niet oplaadbaar.

Geen artikelen gevonden voor: C-48400

Geen artikelen gevonden voor: 17154

Geen artikelen gevonden voor: 17154LA

.