PK MODEL RACING IS GESLOTEN

Menu

PK Model Racing logopk model racing logo 

PK model racing logo
Radiografisch bestuurde Auto's, Drones en Speedboten
Plus alle toebehoren voor hobby - recreatie - competitie.

PK MODEL RACING IS GESLOTEN

Na een 50 jaar werkzaam geweest te zijn, waarvan 35 jaar in de RC wereld, hebben mijn vrouw en ik besloten dat het tijd wordt om te stoppen met het bedrijf en eens wat meer tijd voor ons zelf te nemen.
Wij zijn dan ook met ingang van 1 november 2016 gesloten.
Wij willen al onze trouwe klanten bedanken voor hun klandizie en de leuke contacten die we altijd gehad hebben. Dat is een aspect wat we best zullen gaan missen.
Ook willen we iedereen bedanken die de moeite heeft genomen ons een berichtje te sturen met vriendelijk toekomst wensen.

 PK MODEL RACING 

Madam Curiestraat 20
3316 GN Dordrecht
Nederland
tel.: niet meer aangesloten
E-Mail: info@pkracing.nl
Kvk Dordrecht 230610880000
BTW nr 007633580B02
winkel pk model racing

PK Model Racing is volledig gespecialiseerd op het gebied van Radiografisch Bestuurbare Auto's. Op 2000 m2 indoor oppervlakte vind je een enorme verscheidenheid aan radiografisch bestuurbare auto's, zowel elektro RC auto's, als nitro en brandstof RC auto's, voor ieders wil wat anders. Hoewel Rc auto's onze specialiteit zijn, hebben wij ook lichte helikopters, en kant en klare vliegtuigen, speciaal bedoeld voor wie daar eens mee beginnen wil. Verder hebben we een beperkt aanbod aan speciale, super snelle RC speedboten. Bovendien hebben we 17.500 verschillende artikelen die we uit voorraad leverbaar hebben. 

TRAXXAS WINKEL

Zo hebben wij een enorme keuze aan zenders voor RC besturing, van simpele tot super sterke digitale servo's, NiMh en Lipo accu's, (snel-)laders voor NiMh en Lipo accu's, een ruime keus aan brushless motoren en brushless regelaars, en een enorme keuze aan tuningsdelen en vervangings onderdelen voor vele merken, zoals: Traxxas, Hongnor, Axial, Ansmann, Corally, Electrix, Tamiya, HPI, Hotbodies, Kyosho, Maverick, Yokomo, Robitronics, Schumacher, Associated, Losi, Carson, FG big scale, Spektrum, Futaba, Hitec, Kopropo, Proline, Protoform, Protech, LRP, Xray, Hudy, parrot A.Drone, Blade, Hobby zone, Parkzone, Go-Fly, Force motoren etc.

Daarbij beschikken we ook nog eens over een van de mooiste indoorbanen voor elektroauto' s, waar je Dinsdag en Donderdag 's avonds en Zaterdag's kunt rijden of anderen kunt zien trainen

Niet alleen leveren wij vrijwel alles van de bekende merken, maar zijn wij ook betrokken bij de ontwikkeling van auto's, regelaars, motoren en accu's. (U weet wel: CORALLY). Alle track tests hiervoor gebeuren op ons eigen indoor circuit. Hierdoor is onze kennis en ervaring op het gebied van RC racen in de loop der jaren zeer uitgebreid.

Onze winkel is echt een bezoek waard, u vindt hier van alles en nog wat op het gebied van Radiografisch Bestuurbare auto's, van de aller kleinste 1/24 tot de Big Scale 1/5 modellen.

winkel pk model racing - baliewinkel pk model racing - stelling
winkel pk model racing  - aanzicht
winkel pk model racing - toonbank

Vrijwel alle auto's die wij leveren zijn gebouwd te bezichtigen, niet alleen de gangbare modellen, maar ook diverse exotische modellen, en ook staan er diverse volledig getunede modellen waar van alles en nog wat opgebouwd is.

Auto's zijn onze specialiteit, en daarom is het heel normaal dat de echte autofanaten soms wel 2 a 3 uur in de auto zitten om eens bij ons rond te kijken en eindelijk eens goed geïnformeerd te worden over de hobby waar ze mee bezig zijn!

Maar ook hebben we tegenwoordig een range aan kant en klare vliegtuigen en helikopters voor de recreatieve markt, vrijwel helemaal compleet vliegklaar vanuit de doos

Wij importeren en exporteren ook op dit gebied van en naar alle landen over de gehele wereld, van Japan, Hongkong en Singapore tot Amerika. Vooral onze speciale contacten via wie we direct bij fabrikanten inkopen geeft enorme voordelen, zowel wat betreft het in de hand hebben van de kwaliteit, maar met als bijkomstig voordeel zeer speciale prijzen, doordat er veel schijven tussenuit vallen.

winkel pk model racing - onderdelenPK levert direct aan particulieren, zowel per post (binnen Nederland meestal binnen 2 werkdagen en vaak zelfs direct de volgende dag, buiten Nederland afhankelijk van de efficiency van de landelijk postdienst), maar natuurlijk zeker via onze eigen winkel aan de Madam Curiestraat 20 in Dordrecht.

Daar vindt u niet alleen alles op het gebied van RC racen tentoongesteld, maar vind je ook een van de grootste indoor circuits van Europa. Tijdens de reguliere openingstijden van het circuit kun je dus ook als bezoeker van de winkel anderen hun hobby zien beoefenen, en er een praatje mee maken, (of ook meedoen)

winkel pk model racing - counter
winkel pk model racing - circuitWe hebben in de loop van de 30 jaar dat we een indoor circuit hebben al diverse circuits gebouwd, maar dit nieuwste circuit  is een fantastisch mooi circuit geworden waarbij we er voor gezorgd hebben dat de afzettingen zo miniem mogelijk zijn en zo ver mogelijk van het eigenlijke circuit af staan. Dit alles om zo veel mogelijk schade aan je auto te voorkomen.
Op dit circuit kan alleen met elektro toerwagens op gereden worden. Dus niet met brandstof auto's (alleen al vanwege de uitlaatgassen), en helaas ook niet met off-road auto's, die springen te makkelijk over de baanafzetting en komen dan tegen de rijrichting van anderen in).
Op de vaste openingstijden van het circuit kun je hierop rijden.