PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu
terug

LRP QUADCOPTER H4 GRAVIT NANO

Geen artikelen gevonden voor: LRP220703

.

LRP QUADCOPTER H4 GRAVIT NANO

lrp gravit nano 

De LRP Gravit Nano is een van de kleinste 4 motorige quadcopter die er is. Door zijn nano formaat (55mm) kun je er overal mee vliegen, zelfs in de kleinste ruimtes, maar door de ingebouwde elektronische stabilisatie is hij overal heel controleerbaar en heeft hij heel goede vliegeigenschappen. Hij vliegt met 4 motoren en wordt elektronisch over 6 assen gestabiliseerd door een speciaal giro systeem,  zodat ja na even oefenen deze quadkopter al snel onder controle hebt.

LRP Gravit nano

De Nano kent 3 vliegmodes, beginner, waarin vrijwel alles uit handen wordt genomen, gevorderde, waarin je al meer en wildere bewegingen kunt maken, en expert, waarin je de volledige controle hebt en je dus ook zelf het toestel onder controle moet houden zonder vangnet van de elektgronica

.lrp gravit nano zender

Hij wordt geleverd inclusief een 4 kanaals 2.4 GHz zender en werkt dus storings vrij. Ook een lipo accu is inbegrepen en een laadkabel welke in de USB poort van een computer geplugd kan worden om de accu van de Drone te laden. Met een volle accu kun je ongeveer 9 a 10 minuten vliegen.

lrp gravit nano

SPECIFICATIES LRP H4 Gravit Nano
rotor diameter 29mm
accu 3.7v 1S lipo
lengte 55mm
breedte 55mm
hoogte 20mm
gewicht 12g
vliegduur +/- 9-10min

RESERVE DELEN

Geen artikelen gevonden voor: .

.