PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu
terug

XCITE ROCKET 250 3D QUADCOPTER  met Camera

Geen artikelen gevonden voor: quadkopter-XC250

.

XCITE ROCKET 250 3D QUADCOPTER  met Camera

xcite rocket 250 3D quadcopter met camera
De Rocket 250 3D is een medium size quadcopter (diagonaal 49cm, rotor diameter 14cm) welke als compleet vliegklare set geleverd wordt, inclusief lipo accu en USB lader.
Bovendien wordt er een camera bij geleverd, welke vanaf de zender bediend kan worden om zowel video opnames als foto's te maken.
De bij de camera benodigde memory card is ook inbegrepen, alsmede een USB adapter om de card op een computer uit te kunnen lezen.
De Rocket 250 3D is uitgerust met diverse LED lampjes. Daarmee kun je ook in het donker de quad volgen en de oriëntatie goed zien. Bovendien gaan deze LED's knipperen als de lipo accu leeg begint te raken, zodat je nog de tijd hebt een gecontroleerde landing te maken.
rocket 250 3D quadcopter met camera
rocket 250 3D zenderDe Rocket 2503D heeft de nieuwste 6 assige gyro systeem ingebouwd, en vliegt dan ook heel erg strak. Je hebt bovendien de keuze uit 2 vliegmodes: een rustige trainingsmode waarin alles heel geleidelijk gaat en het stabilisatie systeem maximaal corrigeert, en een geavanceerde mode waarin je de meest waanzinnige kunstvluchten kan maken.

Op de zender zit ook een functie om de quadcopter een 360 graden flip te laten maken die hij zelf uitvoert en na de flip opvangt, zodat je rustig verder kan vliegen alsof je dat zelf deed!

Overigens vervalt deze functie als je de camera monteert, dan worden die knoppen automatisch toegewezen aan het starten en stoppen van een video opname of het maken van een foto.
xcite rocket 250 3D camera

De camera wordt onder het toestel gemonteerd met twee schroefjes.
De lens van de camera is kantelbaar, zodat je een bepaalde hoe t.o.v. de horizon kunt instellen.

Via de knoppen op de zender kun je een foto maken, en een video opname starten en stoppen.

Om de memory card uit te lezen met een computer wordt een USB adapter meegeleverd
rocket 3D laadkabel rocket 3D accu
De lipo accu wordt geladen met de bijbehorende USB lader.
De accu wordt in een sleuf onder de quad gestoken en is makkelijk verwisselbaar

De Rocket 250 3Dis leverbaar in 4 kleuren.
Bij de optie kunt u een gewenste kleur aangeven.
Het kan natuurlijk zijn dat een bepaalde kleur niet direct leverbaar is, Als u dan een andere kleur ook goed vindt, kunt u ook dat aangeven bij de opties.
Wilt u persé een bepaalde kleur hebben die we niet in voorraad hebben, dan kan dat ongeveer 1 week duren voor wij die binnenkrijgen, mocht die kleur helemaal niet leverbaar zijn, dan nemen wij contact op om te overleggen.

EXTRA ACCU

Geen artikelen gevonden voor: XC56600016

.