PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu
terug

DROMIDA KODO QUADCOPTER met camera

Geen artikelen gevonden voor: quadkopter dromida Q KD

Geen artikelen gevonden voor: DIDE1507

..

DROMIDA KODO QUADCOPTER met camera

Dromida Kodo Quadcopter met camera set 

De Dromida Kodo is een verbazingwekkend geprijsde quadcopter, zeker in aanmerking genomen de ingebouwde camera met bediening vanaf de zender en de super complete levering incl. Lipo accu, USB lader, batterijen voor in de zender en zelfs de benodigde memory card waar de opnames op opgeslagen worden.
als extra zit er ook een set beschermbeugels voor de propellers bij, wat zeker als je binnen vliegt een hoop schade kan voorkomen. Mocht het toch mis gaan: ook een setje reserve propellers wordt meegeleverd!

Dromida Kodo Quadcopter met camera

De Dromida Kodo is voorzien van een camera welke vanaf de zender bedient kan worden. Door de desbetreffende knop te drukken kun je een foto maken, of een filmopname starten of stoppen.
het beeld wordt opgeslagen op de memory card welke in de quad geschoven zit, deze kun je er uit halen en uitlezen.
De memory card is inbegrepen in de set.
Ook een lipo accu is inbegrepen en een laadkabel welke in de USB poort van een computer geplugd kan worden om de accu van de Drone te laden. Met een volle accu kun je ongeveer 9 a 10 minuten vliegen.

Dromida Kodo Quadcopter met camera

De Dromida Kodo heeft verbluffend goede vliegeigenschappen. Hij vliegt met 4 motoren en wordt elektronisch gestabiliseerd, zodat ja na even oefenen deze quadkopter al snel onder controle hebt.
Dromida Kodo Quadcopter met camera zender
De meegeleverde 2.4 GHz zender werkt met een gecodeerd signaal, en is storingsvrij. Hij beschikt over een beginners mode waarin de elektronica de quadcopter super stabiel houdt, een gevorderde mode en een expert mode waarin je meer vrijheid krijgt om stunts te vliegen.

Ook zit het maken van een flip in de zender ingebouwd, door op de kruisknuppel te drukken flipt de Kodo 360 graden om de horizontale as.

De zender biedt ook de mogelijkheid om de camera in de drone te bedienen, je kunt zowel foto's nemen alsmede een filmopname starten en stoppen
SPECIFICATIES DROMIDA KODO
rotor diameter 60 mm
accu 390mAh lipo
afmeting diagonaal 90mm
4 kanaals zender beginners, gevorderde en expert mode
Camera resolutie 780 x 480
meegeleverde memory card 2 GB
gewicht 52g
vliegduur +/- 6min