PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

DROMIDA OMINUS QUADCOPTER en FPV DRONE

Geen artikelen gevonden voor: quadkopter dromida Q OM

De Omnius met FPV camera heeft een andere maat accu dan de standaard Omnius zonder FPV

accu voor de standaard Omnius:

Geen artikelen gevonden voor: DIDP1100

Geen artikelen gevonden voor: YEL2708

.

accu voor de Omnius FPV:

Geen artikelen gevonden voor: DIDP1101

DROMIDA OMINUS QUADCOPTER

Dromida Ominus quadcopter

De Dromida OMINUS is een medium size quadcopter, helemaal vliegklaar incl. Lipo accu, USB lader, batterijen voor in de zender en ook een setje reserve propellers wordt meegeleverd!

Dromida Ominus quadcopter set

dromida ominus motor gondelDe Dromida Ominus heeft sterke motoren welke via een vertraging de relatief grote propellers aandrijven. De motoras hoeft dus niet de lift kracht van de propellers op te nemen, en doordat de propellers relatief langzaam draaien kunnen ze veel groter zijn, waardoor ze effici├źnter zijn dan sneller draaiende kleine propellers

dromida cuminus accu en laderOok een lipo accu is inbegrepen en een laadkabel welke in de USB poort van een computer geplugd kan worden om de accu van de Drone te laden. Met een volle accu kun je ongeveer 12 a 15 minuten vliegen.

De Dromida Ominus heeft verbluffend goede vliegeigenschappen. Hij vliegt met 4 motoren en wordt elektronisch gestabiliseerd met een 3 assen gyro en een 3 assen acceleratie meter, zodat ja na even oefenen deze quadkopter al snel onder controle hebt.
dromida cuminus zender

De meegeleverde 2.4 GHz zender werkt met een gecodeerd signaal, en is storingsvrij. Hij beschikt over 4 verschillende vliegmodes, van een beginners mode waarin de elektronica de quadcopter super stabiel houdt, tot een expert mode waarin je de volledige vrijheid krijgt om stunts te vliegen.
Ook zit het maken van een flip in de zender ingebouwd, door op de kruisknuppel te drukken flipt de Ominus 360 graden om de horizontale as.
SPECIFICATIES DROMIDA OMINUS
rotor diameter 150 mm
accu 700mAh lipo 3.7V
afmeting diagonaal 238mm
4 kanaals zender beginner, normaal, gevorderde en expert mode
electronische stabilisatie 3 assen gyro
3 assen acceleratie sensoren
gewicht 101g
vliegduur +/- 10min
Camera resolutie 1280 x 720

DROMIDA OMNIUS FPV

Dromida Omnius FPV met camera en Wifi zender
Dromida Omnius FPV displayDe Omnius is ook leverbaar in een FPV (First Personal View/Video = eerste persoons perspectief) uitvoering met een ingebouwde HD camera (1280x720px) waarmee je foto┬┤s en films kunt maken.
Deze opnames kun je opslaan op een geheugenkaart in de camera (ook deze memory card en een card reader worden meegeleverd)

De Omnius FPV heeft echter ook een Wifi zender waarmee je het beeld over kunt seinen naar een Smartphone, zodat je on the fly het beeld kunt zien wat de camera geeft. Hiertoe hoef je verder alleen maar een gratis app van Google play of de Apple App Store te downloaden op je smartphone (de smartphone zelf zit natuurlijk niet bij de Omnius)

Klik op een van onderstaande links voor het downloaden van de benodigde app.

Dromida Omnius FPV set

Dromida Omnius FPV schermDe set is compleet met een steun welke je op de zender kunt monteren en waar je een smartphone in kunt klemmen zodat je tijdens het vliegen ook het beeld in de gaten kunt houden.
Zelfs een afscherming voor fel zonlicht wordt meegeleverd.
De meegeleverde Lipo accu kan geladen worden via de meegeleverde lader die op een USB poort van een computer of een USB laadadapter aangesloten kan worden.
De 700 mAh accu is goed voor 10 a 12 minuten vliegen
De Dromida Omnius FPV is leverbaar in 4 kleuren