PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

SCHUMACHER SUPASTOX

Geen artikelen gevonden voor: Schumacher electric cars SS

.

SCHUMACHER SUPASTOX

Schumacher SUPA STOX

schumacher SUPA STOX logo

De SUPASTOX is door Schumacher ontwikkeld om een zo eenvoudig mogelijke auto aan te bieden die zo goed mogelijk rijdt, en speciaal bedoeld is om als standaard klasse auto te dienen voor groepen rijders die willen racen zonder te vervallen in dure tuningsdelen en/of exotische materialen.
De SUPASTOX is dus ze eenvoudig mogelijk gehouden, maar denk er wel om dat Schumacher al meer dan 35 jaar competitie auto's op hoog niveau maakt, en dus ook met eenvoudige materialen een goed rijdende auto kan maken!.
De onderdelen die er op zitten zijn geel laag geprijsd, ook slijtage delen zoals bodies, banden, tandwielen etc. zijn heel betaalbaar gehouden.
Hiermee is dus een leuke wedstrijd klasse te maken van allemaal dezelfde auto's, en daar een leuke maar zeer betaalbare competitie mee te houden.
Schumacher SUPA STOX open chassis
er zijn twee uitvoeringen leverbaar:
De K131 is uitgelegd voor gebruik van of 4 cellen NiMh of een 1 cell lipo accu.
De K132 is bedoeld voor 6 cellen NiMh of een 2 cellen saddle pack lipo accu
Om het nog aantrekkelijker te maken er een eenheidsklasse van te maken, kunnen we bij deze auto een speciale set leveren bestaande uit een 1 cell Lipo accu, een brushless regelaar die zowel met 1 als met een 2 cellen lipo accu gebruikt kan worden, plus een 10.5T Speedpassion motor, voor een prijs waar je normaal gesproken nauwelijks een motor voor kan kopen.
Schumacher SUPA STOX zwaartepunt
Schumacher SUPA STOX achterkant Schumacher SUPA STOX bumper Schumacher SUPA STOX achteras Schumacher SUPA STOX differentieel

SPECIALE SUPASTOX BODIES

Schumacher SUPA STOX body 1 Schumacher SUPA STOX body 3 Schumacher SUPA STOX body 2 Schumacher SUPA STOX aston martin body Schumacher SUPA STOX suzuki body Schumacher SUPA STOX body

SPECIFICATIES SCHUMACHER SUPASTOX

lengte 320mm
wielbasis 203mm
breedte 160mm

BRUSHLESS PAKKET

schumacher SUPA STOX brushless pakketOm een nog strakkere eenheidsklasse mogelijk te maken, bieden we bij deze auto een speciaal pakket aan bestaande uit:
  • een 1 cell 3200 MAh lipo accu
  • een speciale brushless regelaar die zowel met een 1 cell als een 2 cellen lipo accu werkt.
    Deze regelaar heeft een speciaal BEC systeem, waardoor hij vanuit de 3.7V accu spanning 5V op de ontvanger zet voor de werking van de ontvanger en de servo. Je hoeft dus geen speciale truuks uit te halen
  • een Speed Passion V3 10.5T brushless motor
  • Niet inbegrepen: stekkers tussen de regelaar en de accu. De motor kan rechtstreeks aan de draden gesoldeerd worden, of je kunt daar ook stekkers tussen zetten
  • Verder heb je natuurlijk ook nog een Lipo lader nodig als je die nog niet hebt

Geen artikelen gevonden voor: CR189

Geen artikelen gevonden voor: CR174

.