PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

SPEKTRUM ONTVANGERS / RECEIVERS

SPEKTRUM 3 KANAALS ONTVANGER
Vrijwel alle Spektrum Car ontvangers zijn geschikt voor voedingspanningen tussen de 3.5 en de 9.6 Volt. Dat betekent dat je de ontvanger rechtstreeks met een 2 cellen lipo accu kunt voeden, mits je ook high voltage servo's gebruikt die ook rechtstreeks door een 2 cellen lipo gevoed kunnen worden.
Voor meer uitleg hierover, zie: High Voltage servo's

VERSCHIL TUSSEN DSM2 EN DSMR

Oudere zenders werken met DSM2 modulatie, maar sinds januari 2015 mogen er geen zenders meer verkocht worden die met die vorm van modulatie werken. Alle zenders van na die periode werken met DSMR modulatie. Deze nieuwe generatie DSM3 zenders kunnen alleen gebruikt worden in combinatie met voor DSMR geschikte ontvangers, deze kunnen niet werken met oudere ontvangers die alleen met het DSM2 protocol werken.
Omgekeerd kunnen de meeste nieuwe generatie DSMR ontvangers wel terugschakelen naar DSM2, die kunnen dus ook met de oudere generatie DSM2 zenders gebruikt worden.
Welke mode je zender gebruik staat er meestal op of is in het menu terug te vinden, maar over het algemeen kun je DSM-2 zenders herkennen aan de korte externe antenne die je kunt knikken, en hebben de DSM-R zenders alleen een kleine haaienvin of helemaal geen zichtbare antenne.

Geen artikelen gevonden voor: receivers spekrum ?

.

SPEKTRUM TELEMETRIE SENSOREN

Geen artikelen gevonden voor: receivers spekrum tele

.