PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu
terug

TRAXXAS SUMMIT

Traxxas winkel PK Model RacingWij hebben een speciale afdeling met Traxxas auto's, gemiddeld staan er tussen de 40 en de 80 verschillende sets in voorraad.
 Ook hebben wij 80% van de Traxxas onderdelen uit voorraad leverbaar lipo lader met Traxxas lipo accu

Wij hebben bij alle Traxxas auto's een speciale aanbieding om tegen gereduceerde prijs een snellader en/of andere accu's aan te schaffen.


Zie hiervoor helemaal onder aan de pagina

Geen artikelen gevonden voor: traxxas electric car sum

.

TRAXXAS SUMMIT, MONSTERTRUCK EN CRAWLER IN 1

TRAXXAS SUMMIT 4WD ELECT. MONSTER TRUCK 2.4 GHz  logo
TRAXXAS SUMMIT 4WD ELECT. MONSTER TRUCK met 2.4 GHz zender
Traxxas blue tooth zender 4 kanaalsHet bijzondere aan de Traxxas Summit is dat hij met een versnellingsbak met hoge en lage gearing is uitgerust, en met differentiëlen die naar keuze vrij of gesperd kunnen worden. Deze functies zijn vanaf de meegeleverde 4 kanaals zender te bedienen. traxxas summit crawlingHierdoor kun je met deze auto zowel rock crawlen als off-road terrein rijden, zonder aan de auto te hoeven sleutelen. Alleen maar een schakelaar op de zender omzetten is genoeg!

Als klap op de vuurpijl is de Traxxas Summit ook nog uitgerust met 10 ingebouwde LED lampen, zodat je ook in het donker kunt zien waar je bent!

De Traxxas Summit wordt geleverd met een bijzondere 4 kanaals TQi zender. Deze zender werkt op de 2.4 GHz band, en heeft geen last van storing door andere zenders of andere externe storingsbronnen.
De TQi zender is uitgerust met een Blue Tooth module waarmee je verbinding kunt maken met een smartphone waarna je het display daarvan kunt gebruiken om allerlei instelling grafisch te vertonen en makkelijk te kunnen veranderen.
Ook kun je de auto dan met verschillende sensoren voorzien, waarna je op het display de actuele snelheid, temperatuur van motor en accu, en accu spanning kunt aflezen.

klik hier voor meer uitleg over de TQi

 

TRAXXAS SUMMIT 4WD ELECT. MONSTER TRUCK 2.4 GHz open
TRAXXAS SUMMIT 4WD ELECT. MONSTER TRUCK 2.4 GHz  chassisDe Summit is gebaseerd op het beroemde E-Revo chassis met zijn liggende schokbrekers en pushrod stangen systeem. De olie gedempte schokbrekers hebben aan de buitenzijde schroefdraad, zodat de hoogte van de auto heel makkelijk in te stellen is.
Het bijzonder fraaie driedimensionale chassis is de sterke ruggengraat van de auto, en heeft net als de Revo 2 accu bakken waar de accu's heel makkelijk in geschoven kunnen worden. traxxas summit accuhouder
traxxas summit action
traxxas summit open chassis
traxxas summit schokbrekers Liggende inboard schokbrekers welke met cantilevers en pushrodstangen de beweging van de draagarmen progressief in toom houden
=traxxas summit veerweg
De veerwegen zijn super lang, waardoor de Summit altijd zijn banden aan de grond houdt.
traxxas summit servo
De Summit is uitgevoerd met twee waterdichte high torque digitale stuurservo's, zodat je ook onder de zwaarste omstandigheden voldoende stuuruitslag hebt. In het midden is een servo saver geïntegreerd, die de servo's beschermt tegen overbelasting
traxxas summit band
De banden worden met een klemring op de velgen vastgezet, zodat je makkelijk kunt wisselen zonder nieuwe velgen te moeten kopen.
traxxas summit transmissie
De centrale transmissie is uitgerust met een versnellingsbak met hoge (voor snelheid en terrein rijden) en lage (voor Crawlen en/of extra trekkracht)overbrenging, welke met een knop op de zender onder het rijden om te schakelen is
traxxas summit sperdifferentieel
Met een knop op de zender kun je kiezen of de diffs wel of niet gesperd zijn. In de gesperde stand krijgt elk wiel de maximale trekkracht, ongeacht de grip van de andere wielen.
traxxas summit aandrijfas  
De aandrijfassen zijn telescopisch, en hebben aan beide kanten kruiskoppelingen. Dus geen zeker bij off-road gebruik hard slijtende pen-sleuf dogbones. De schuivende delen zijn afgeschermd door rubber hoezen
traxxas summit wielhubs
De wielen worden met 17mm wielmeenemers aan de aandrijfassen gekoppeld, en met een grote gekartelde moer vastgezet. De speciale wielmoersleutel hiervoor wordt bij de Summit meegeleverd.
traxxas summit regelaar
De EVX-2 elektronische regelaar is water dicht, zodat er geen vocht of vuil bij de elektronica kunnen komen. Hij is geschikt voor accu's met in totaal maximaal 16.8 Volt. Normaal gebruik je de Summit met 2 6 cellen NiMh accu's, welke in serie gekoppeld worden. De nieuwe regelaar is voorzien van een lipo mode, zodat als je lipo accu's gaat gebruiken, deze niet te diep ontladen worden
traxxas summit motor
De motor is een super grote en koppelsterke 775 motor met ingebouwde koelventilator voor onbeperkt gebruik!

TRAXXAS TQi BESTURING MET TELEMETRIE

Traxxas TQi Blue Tooth zenderDeze Traxxas wordt geleverd met een storingsvrije 2.4GHz TQi besturing. Deze zender werkt met een gecodeerd signaal en is niet te storen door een andere zender of externe storingsbron. In het onwaarschijnlijke geval dat er toch een probleem is en de ontvanger geen goed zender signaal meer ontvangt (bv leeg-rakende zender batterijen), wordt de auto stop gezet.
Ook de reikwijdte van deze systemen zijn veel verder dan wat met een kristalzender mogelijk was, in het vrije veld is 2 a 300 meter geen uitzondering.

traxxas telemetry displayDe Traxxas TQi 2.4 GHz zender kan uitgevoerd worden met een Blue Tooth Module waarmee verbinding gemaakt kan worden met een Smartphone. Bij sommige modellen is het module standaard al gemonteerd, bij sommige andere is het module als optie leverbaar. (Zie hiervoor de specificatie bij de auto in de tekst bovenaan de pagina). Met een BT module in de zender en na het downloaden van een gratis app kun je diverse instellingen van de zender grafisch op het scherm van je iPhone zien en aanpassen, zoals stuuruitslag, exponentieel, draairichting etc,  .
Ook kun je dan diverse sensoren in de auto monteren, waarna je dingen als actuele snelheid, maximaal gehaalde snelheid, gereden afstand, spanning van de accu, temperatuur van de motor etc. kunt aflezen.

klik hier voor meer uitleg over de TQi

ACCU EN LADER

TRaxxas Stampede stekkersTraxxas lader De regelaar en de accu's zijn voorzien van speciale goudstekkers, omdat de standaard stekkersystemen het vermogen van deze auto niet door kunnen laten. Deze stekkers zijn los te verkrijgen om ze zelf aan een accupack te kunnen solderen

Hoewel het het mooiste is om een speciale laadkabel te maken, zijn er ook verloop stekkers om een accu met Traxxas stekker aan een lader te koppelen met een Tamiya style stekker.
Minder aan te raden, maar wel mogelijk is om met een verloopstekker accu's met een Tamiya stekker aan de regelaar met Traxxas stekkers te verbinden. Op den duur zullen er echter problemen met de Tamiya stekker ontstaan.

De nieuwe generatie Traxxas auto's wordt geleverd met een 4A lader die vanuit een 12V auto accu gevoed moet worden. De lader is voorzien van een stekker die in een sigarettenaansteker vaneen auto past.
Traxxas voedingEr is ook een 220 voeding leverbaar, deze is voorzien van een passende contra stekker, en met deze voeding kun je de standaard meegeleverde 12V lader dus ook thuis vanuit het stopcontact voeden. klik hier voor deze 220V voeding, (of zie TRX2976G). Je kunt ook overwegen er een goede NiMh of een NiMh-Lipo combi lader met ingebouwde voeding bij te nemen.

traxxas summit off-road
traxxas summit roodtraxxas summit groen
De Traxxas Summit is leverbaar in verschillende kleuren
traxxas summit blauwtraxxas summit zwart
specificaties SUMMIT
Length 563mm
Front Track 469.5mm
Rear Track 472mm
Center Ground Clearance 121mm
Weight 4.96kg
Height (overall) 320mm
Wheelbase (377mm
Front Shock Length 87mm
Rear Shock Length 87mm
Front Tires (pre-glued) Canyon AT™ (7.1" x 3.8")
Rear Tires (pre-glued) Canyon AT™ (7.1" x 3.8")
Front Wheels 3.8" Geode™ (chrome)
Rear Wheels 3.8" Geode™ (chrome)
Speed Control Type EVX-2™ Forward/Reverse/Brake
Motor (electric) Titan 775, High-Torque
Fan Cooled (10-turn)
Transmission High-Low Two-Speed
Overall Drive Ratio Low: 70.18, High: 25.34
Differential Type Remote Operated T-Lock™, Limited Slip, Sealed
Gear Pitch 32-Pitch

WAT HEB JE ER VERDER NOG BIJ NODIG

NiMh LADER & ACCU:
Deze Traxxas is compleet met twee 3000 mAh Traxxas accu's. Deze accu's zijn als basis prima te gebruiken, hoewel er ook betere accu's zijn waar je redelijk wat langer ( tot 40%) kunt rijden.
Er wordt ook een en een automatisch afslaande 4A snellader meegeleverd, maar deze lader werkt alleen vanuit 12V, hij is uitgerust met een stekker voor in een sigarettenaansteker in een auto.
Als optie kun je een bijpassen losse voeding kiezen, waarmee je de lader dan vanuit het stopcontact kunt laden.
Een andere mogelijkheid is om meteen een complete lader aan te schaffen waarmee je dan zowel thuis als vanuit een 12V auto accu zowel NiMh als Lipo accu's kunt laden.

Geen artikelen gevonden voor: laderoptie TRX

Geen artikelen gevonden voor: battery-TRX-Optie-F

.
Om de zender van stroom te voorzien, heb je nog nodig 4 stuks AA penlites, al dan niet oplaadbaar.
Ideaal zijn hiervoor de speciale Sanyo Eneloops, die lopen uit zichzelf niet leeg.
Deze hebben we zowel als losse accu's, als mede compleet met lader welke automatisch afslaat als de accu's vol zijn.

Geen artikelen gevonden voor: 17154

Geen artikelen gevonden voor: 17154LA

.

LIPO ACCU'S

Lipo LADER & ACCU
Deze auto is prima te gebruiken met de standaard NiMh accu's, maar de regelaar heeft ook de benodigde ingebouwde beveilging voor Lipo accu's. Daarom bieden wij je als optie ook een complete startset voor LIPO accu's aan:
(Voor deze auto heb je twee packs nodig, kies dus bij de opties voor het extra accu pack tegen gereduceerde prijs)

Geen artikelen gevonden voor: SETLIP6000

Geen artikelen gevonden voor: TCR2917

Geen artikelen gevonden voor: TCR2918

.