PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

TRAXXAS JATO 3.3

traxxas winkelWij hebben een speciale afdeling met Traxxas auto's, gemiddeld staan er tussen de 40 en de 80 verschillende sets in voorraad.
 Ook hebben wij 80% van de Traxxas onderdelen uit voorraad leverbaar traxxas lipo accu en lader set

 

Wij bieden bij aankoop van een Traxxas auto diverse opties aan met andere accu's en/laders, zie daarvoor onder aan deze pagina

Geen artikelen gevonden voor: traxxas nitro jato

.

TRAXXAS JATO 3.3

TRAXXAS JATO 3.3

De Jato is een fraai ontworpen super snelle 2WD Buggy met een super snelle 3.3cc elektrisch startende motor, die in staat is om in 4.2 seconden naar 100 km/u te accelereren! De topsnelheid ligt boven de 110 km/u.

TRAXXAS JATO 3.3 open

 

Het chassis en de ophanging zijn ontworpen met een perfecte balans in gedachten, de ophanging is instelbaar en voorzien van Big-Bore schokbrekers en zowel voor als achter uitgerust met stabilisatoren.

Standaard is de Jato voorzien van straatbanden


TRAXXAS JATO 3.3 motor

TRAXXAS JATO 3.3 uitlaatDe motor is een super snelle 3.3cc ABC motor, welke beroemd is om zijn enorme vermogen uit een relatief kleine cilinderinhoud. Deze motor presteert meer dan menige 4cc motor! Toch is hij ontzettend robuust. De getunede uitlaat en de speciale carburateur zorgen ervoor dat de motor onder alle omstandigheden presteert, en weinig afstelwerk behoeft


De startmotor is aangebouwd aan de motor, en ook het gloeisysteem is gentegreerd.
Dat betekent dat je alleen het startmodule met de accu tegen de contacten op de auto hoeft te houden en op de startknop te drukken om de motor te starten.

TRAXXAS JATO 3.3 tandwielenTRAXXAS JATO 3.3 transmissie

De Transmissie is volledig afgesloten van vuil, zand of water.

De transmissie is voorzien van een automatische 2 versnellingsbak, die er voor zorgt dat je zowel een enorme acceleratie hebt als een extreme topsnelheid van meer dan 110 km/u!

TRAXXAS JATO 3.3 tandwielen

Aan de buitenzijde is de transmissie voorzien van een instelbare slipperclutch, die bv. na een sprong voorkomt dat er extreme krachten op de tandwielen komenTRAXXAS JATO 3.3 aandrijfas

De aandrijfassen zijn aan beide zijden voorzien van kruiskoppelingen, de schuifstukken zijn met een harmonicarubber afgesloten tegen vuil.

TRAXXAS JATO 3.3 starter

De Jato is compleet gebouwd, en vrijwel helemaal rijklaar, inclusief stuurwielzender en een elektrisch startsysteem.

Uniek aan deze auto is dat de startmotor al op de auto gemonteerd zit. Er zit een losse handunit bij waar een startaccu (7.2V stick pack) in gaat. deze wordt tegen een contact op de auto gehouden, en als je dan op de startknop drukt, gaat zowel de gloeiplug gloeien als de startmotor draaien.

TRAXXAS JATO 3.3 wielen

Hij is geschikt voor alle soorten ondergrond, van verhard zoals asfalt, klinkers en stoeptegels, tot onverhard in alle vormen.

De Jato is standaard voorzien van straatbanden, maar kan natuurlijk ook uitgerust worden met verschillende types off-road banden

TRAXXAS JATO 3.3 besturing

De Jato is uitgerust met een speciaal besturingsysteem, welke bumpsteer (verdraaien van de voorwelen tijdens het inveren) voorkomt, waardoor de Jato bijzonder nauwkeurig te besturen is.