PK Model Racing is vanaf 1 November GESLOTEN  klik hier voor meer info 

Menu

ZOEKEN NAAR PRODUCTEN

De site van Pk Model Racing bevat meer dan 37.000 artikelen, zo veel mogelijk gegroepeerd per soort en gebruik ervan, en op pagina's met artikelen op nummervolgorde, ingedeeld per merk. Om het nog makkelijker te maken iets te vinden, kunt u ook de zoekfunctie gebruiken
zoek een artikel nummer:

zoek een artikel op beschrijving

ZOEKRESULTAAT

Als u niet zo snel kunt vinden wat u zoekt, kan de index pagina u misschien verder helpen.
Hier staan zo veel mogelijk groepen en soorten onderdelen op alfabet gerangschikt
  zoeken op index  

Geen artikelen gevonden.

als u meerdere zoekpagina's achter-elkaar gebruikt hebt, zal de Back-knop u steeds naar het vorige zoekresultaat leiden.
Klik dan op "home of "alle producten" als u dat niet wilt
Vul in het vak "nummer zoeken" (in de bovenbalk) een artikel nummer of een deel van het nummer in. Hoe nauwkeuriger u het nummer invult, des te minder niet-relevante artikelen u te zien zult krijgen, maar door een mogelijk iets afwijkend gebruik van streepjes en punten in een nummer kan het ook zijn dat u het dan juist niet kunt vinden.
Gebruik dan een gedeelte van het nummer, het liefst een gedeelte waar geen streepjes of punten in voorkomen. Een combinatie van letters voor het nummer die het merk aanduiden kunt u vaak beter weglaten, tenzij u weet welke lettercombinatie wij voor een merk gebruiken.
Vul in het vak "tekst zoeken" (in de bovenbalk) een gedeelte van een naam of tekst in.
Veel artikelen hebben een omschrijving die rechtstreeks van de fabrikant in een database aangeleverd wordt, vaak als engelse term, maar er staan ook veel vertaalde artikelnamen op de site.
Mocht een Nederlande term geen resultaat geven, probeer dan de oorspronkelijke term die in het manual van een auto voor een onderdeel gebruikt wordt.